Handboek Natuurfotografie plus

Handboek Natuurfotografie plus
auteurBart Siebelink en Edo van Uchelen
uitgeverijKNNV Uitgeverij
ISBN9789050114646

Olifanten, oerwouden, leeuwen, tijgers, apen, giraffen, pingu´ns, arenden, walvissen of ijsberen? Je hebt ze geen van allen nodig om een goede natuurfoto te maken. Wat dan wel? Dit boek!

Met deze uitgebreide Plusversie van het best verkochte standaardwerk over natuurfotografie wordt, aan de hand van concrete opdrachten en nieuw fotomateriaal, de natuurfotografie naar een hoger niveau getild.

Het Handboek natuurfotografie laat zien dat natuur dichtbij huis begint en hoe je daar boeiende beelden van maakt. Als complete opvolger van het 'Handboek Natuurfotografie' gaat deze Plusversie een stap verder.

Ben jij bijvoorbeeld vooral een technisch, biologisch, kunstzinnig of filosofisch gedreven fotograaf? Op de eerste pagina kom je daar al achter, zodat je snel doorziet op welke vlakken je het meest kan bijleren.

Het Handboek natuurfotografie gaat uitgebreid in op de landschapsfotografie. Ook is er een compleet nieuw hoofdstuk opgenomen over het nut van het beoordelen en bespreken van foto's. Bevat tevens meer informatie over het presenteren en publiceren van foto's.

Concrete opdrachten moedigen je aan om meteen het veld in te gaan. Welke apparatuur heb je nodig? Hoe benut je de technische mogelijkheden? Hoe leer je te kijken met andere ogen? Hoe vind je fotogenieke dieren? Hoe kom je er dichtbij? Wat geeft een natuurfoto zeggingskracht? Hoe kom je tot verdieping? Wat doe je met je foto's?

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info