Het ultieme navigatiehandboek

Het ultieme navigatiehandboek
Ales wat je moet weten om overal en altijd de weg te vinden

auteurLyle Brotherton
uitgeverijKosmos
ISBN9789021551388

De Schotse navigatiespecialist Lyle F. Brotherton geeft een handleiding voor hoe je overal ter wereld je weg kunt vinden - zowel in lege, ruige gebieden als in dichtbebouwde wereldsteden. Alle navigatietechnieken gebundeld in één boek!

Het ultieme navigatiehandboek, van de makers van het SAS Survival Handboek, beschrijft hoe je met én zonder gps-apparatuur je plaats en koers kunt bepalen. Ook is er aandacht voor (on)gunstige factoren onderweg en hoe je die in je voordeel kunt laten werken. De methodes voor het plannen en het volgen van een route zijn onderverdeeld in vijf verschillende onderdelen: de basis, de technieken, bijzondere omgevingen, omgaan met apparatuur en handige tips.

Het ultieme navigatiehandboek is niet alleen voor wandelaars, off-the-roadrijders en buitensporters, ook een wandeling dicht bij huis wordt een andere belevenis met de tips uit dit praktische handboek. De stap-voor-stap-uitleg en foto's helpen je op pad.

Lyle F. Brotherton is een Schotse navigatiespecialist en reddingsteamlid. Hij geeft wereldwijd gespecialiseerde navigatiecursussen aan reddingsteams en speciale eenheden.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info