Hou van Holland - wandelbox

Hou van Holland - wandelbox
200 wandelingen door heel Nederland

uitgeverijMo'media
ISBN9789057674716

Holland is hot. Nederlanders hebben het eigen land herontdekt. Vakanties, weekendjes weg, dagjes uit; we brengen ze maar wat graag door in onze eigen bossen, stranden, dorpen en steden.

In de Hou van Holland - wandelbox vind je 200 wandelroutes door heel Nederland. Ze brengen je langs de mooiste plekken die ons land rijk is. Van de Kaapse Bossen en Nationaal Park Veluwezoom tot Amsterdam, Nijmegen, en Makkum.

De wandelroutes zijn verdeeld over twee boeken van elk 336 pagina's. Het ene boek bundelt 100 wandelingen door de mooiste natuurgebieden, het andere 100 wandelingen door de leukste steden en dorpen. Aangevuld met tips voor een lekkere lunch, een kop koffie of een leuk museum staat de Hou van Holland - wandelbox garant voor een perfecte dagje uit.

Prijs: 29,95 euro

bron: tekst van de uitgever

100 wandelingen door de natuur
100 kortere wandelingen van met tips voor een lekker kopje koffie, een heerlijke maaltijd, een plek om te slapen, een museum, een boerderijwinkel en leuke dingen voor de kinderen.

100 wandelingen door stad en dorp
100 kortere wandelingen door de mooiste dorpen en steden. Je wandelt door vestingstadjes en landelijk gelegen dorpjes, In het boek staan tips voor een lekker kopje koffie, een bijzonder museum of galerie en leuke plekjes om te ten of te slapen.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info