In en rondom Maastricht

In en rondom Maastricht
Bourgondisch wandelen in de Limburgse hoofdstad

auteurPeter Frijns
uitgeverijUitgeverij TIC
ISBN9789078407690

In en rondom Maastricht zijn veel afwisselende wandelingen te maken. Het historisch centrum wordt bewandeld met een kroegentocht en de shoppingtour, maar ook kerken en kloosters en de vesting Maastricht komen uitgebreid aan de orde in dit wandelboek. In de directe omgeving van Maastricht wordt wijn gemaakt (Kanne, Ulestraten), liggen prachtige hellingbossen (o.a. Savelsbos, Cadier en Keer), zijn volop mergelgrotten (o.a. Duivelsgrot, Bemelerberg) te vinden en staan prachtige kastelen (o.a. Eijsden, Pietersheim) en forten (Maastricht, Eben Emael). Ook deze staan centraal in de wandelingen.

VVV Maastricht verzorgt sinds jaar en dag vele georganiseerde wandelingen in het centrum van Maastricht. Een deel ervan zijn nu op papier gezet, van veel extra informatie en overzichtelijke kaarten voorzien en met foto’s van vele gerenommeerde fotografen geïllustreerd.

Maastrichtenaar Peter Frijns is een fervent wandelaar en maakte een aantal aanvullende wandelingen rondom Maastricht, waarbij de blik op de stad telkens gehandhaafd blijft. Zo krijgt elke wandelaar niet alleen het beste van de stad te zien, maar ook van de directe omgeving.

Het boek telt in totaal 14 wandelingen, is volledig in kleur gedrukt.

Prijs: € 10,90

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info