Kidsproof Dagje Uit

Kidsproof Dagje Uit
In Nederland en vlak over de grens

uitgeverijMo'Media
ISBN9789057676116

Ga surfen in Zandvoort, breng een middag door bij Werk aan het Spoel, een verbouwd fort met uitkijktoren, maak spelenderwijs kennis met de geschiedenis van het Zeeuwse landschap in Terra Maris of speel in het pittoreske Sybrandy's.

De uitjes zijn onderverdeeld in vijf hoofdstukken: aan het water, in het bos, bij de boer, in de stad en als het regent. Om het dagje uit compleet te maken vind je ook veel leuke adressen voor een kop koffie, lunch of kidsproofdiner achteraf.

De meeste kinderen zijn gek op pretparken en overdekte speeltuinen. Als ouder wil je ook wel eens iets anders. In deze gids staan ruim 100 tips waar ouders niet alleen hun kinderen, maar ook zichzelf een plezier mee doen. Van ouderwetse speeltuinen tot knuffelen met schapen, van geitjes voeren en fruit plukken bij de boer tot een dagje strandjutten aan zee. Maar ook kookworkshops, festivals en stoere uitjes voor jongens. Allemaal geschikt voor een gezellig en betaalbaar dagje uit. Ook handig: per uitje wordt aangegeven wanneer de locatie open is, hoeveel het kost en voor welke leeftijd het geschikt is.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info