Kuieren, kijken en kieken

Kuieren, kijken en kiekenin de Achterhoek

auteur(s)Truus Wijnen
uitgeverijKoninklijke BDU
ISBN9789087882211

Bestel dit boek
bij Uitgeverij Koninklijke BDU.

Kuieren kijken en kieken in de Achterhoek biedt 15 verrassende kuierroutes in een prachtig deel van Nederland. De wandelingen voeren over fraaie landgoederen, langs geheimzinnige zwarte en witte kolken, langs historische watermolens en oude vestingstadjes als Bredevoort.

De wandelingen variëren in afstand van 3 tot 10 kilometer. Deze aangename korte wandelingen laten voldoende tijd over om te kijken en fotograferen. De beschrijvingen zijn voorzien van routekaartjes en adressen van horecagelegenheden. Elke route wordt afgesloten met een beknopt overzicht van activiteiten in de omgeving.

De 15 afwisselende routes eindigen allemaal bij een genoeglijke uitspanning, zodat de wandelaar nog even gezellig kan nagenieten van een kop koffie, thee of misschien wel sorbet met slagroom.

De belangrijkste bezienswaardigheden onderweg worden beschreven in handige kaders. Ook maakt de lezer op deze manier kennis met de traditionele lokale en regionale activiteiten als klootschieten, touwtrekken en biljarten.

Prachtige foto's illustreren de tekst en laten de lezer voor- én achteraf genieten van de veelzijdige en gemoedelijke Achterhoek.
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info