Langs kastelen in en om de West-Betuwe

Langs kastelen in en om de West-Betuwe
uitgeverijKoninklijke BDU Uitgeverij
ISBN9070150697

Dit boek is te bestellen bij Konijklijke BDU Uitgeverij.

De wandelroutes in dit boekje komen langs tien plaatsen in en om de West-Betuwe waar niet alleen veel fruitbomen staan, maar ook prachtige middeleeuwse kastelen. De natuur is overweldigend, het fruit smaakt naar meer en de geschiedenis is fascinerend.

Tekstschrijver Leentje Volkers en fotograaf Bob Walker gingen op pad om de routes samen te stellen, te beschrijven en vast te leggen in woord en uniek beeldmateriaal

De wandelroutes in dit boekje komen langs tien plaatsen in en om de West-Betuwe waar niet alleen veel fruitbomen staan, maar ook prachtige middeleeuwse kastelen. De natuur is overweldigend, het fruit smaakt naar meer en de geschiedenis is fascinerend. Zelfs de doorgewinterde wandelaar zal versteld staan van de schitterende plekjes die hier te vinden zijn. Kastelen zijn de rode draad in dit boekje. Ze zijn het doel van elke wandeling. De routes voeren langs historische steden, idyllische dorpjes en prachtige rivieren. Onderweg wordt de wandelaar gewezen op alle interessante bezienswaardigheden.

Aan het begin van de beschrijving van elk kasteel is een kaartje toegevoegd met een wandeling van een of anderhalf uur, geschikt voor het hele gezin. In dit compleet in kleur uitgevoerde, honderd paginaís tellende boekwerk nemen de auteurs u mee naar de kastelen: Amerongen, Rhijnesteijn (Cothen), Culemborg, Goudenstein (Haaften), Ophemert, Soelen (Zoelen), de Wijenburg (Echteld), Waardenburg en Neerijnen, Buren en de Merckenburg (Heukelum).

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteer
functionele cookies

Meer info