Limburg

Wat & Hoe reisgids

auteur(s)Cremers, H.
uitgeverijKosmos/Z&K Uitgevers B.V.
ISBN9021537974

Limburg, dat voelt al bijna als buitenland. Toch jakker je er al gauw aan voorbij, op weg naar een of ander ver oord. Met haar heuvels, thermen, kastelen, Bourgondische gezelligheid en toch ook internationale allure. Nergens in Nederland is het zo makkelijk schakelen tussne historische mijmeringen en het mondaine uitgaansleven.

Wil je meer weten over al dat moois dat de streken in Limburg te bieden hebben, dan ben je bij Wat & Hoe-reisgids Limburg aan het juiste adres. De eerste dertig pagina`s van de compacte reisgids vormen een kleurrijk magazine boordevol verhalen en anekdotes over typisch Limburgse hoogtepunten: de vlaaien, Rowwen Hèze, bedevaartoorden, carnaval, wielerkoersen, etc. Daarna gaan we de regio`s een voor een langs, waarbij telkens dezelfde formule wordt gehanteerd. Hoe zou je programma voor een weekendje eruit zien? En wat doe je als je alle tijd hebt? Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een handige lijst van restaurants en hotels.

Naast de Wat & Hoe-reisgids Limburg zijn in deze serie opgenomen de bestemmingen Noord-Brabant, Noordzeekust, Waddeneilanden en Veluwe & Veluwerand. Met deze oerhollandse uitgaven sluit de bekende reeks perfect aan op dé trend van dit moment: meerdere keren per jaar op vakantie en minimaal eenmaal dicht bij huis.

Natuurlijk zien de Nederlandse varianten er net zo lekker uit als hun buitenlandse voorgangers. Met prachtfoto`s, aantrekkelijke beschrijvingen en overzichtelijke kaarten. In de handige rongbandgidsen blader je bovendien snel van bezienswaardigheid naar praktische tip en van hotspot naar stiltegebied. Kortoom, ook in Nederland begint de voorpret met een Wat & Hoe-reisgids.

208 pagina`s
prijs: 15 euro

bron: persbericht van de uitgever
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info