Nederland voor nop

Nederland voor nop
meer dan 1900 ideeen voor een gratis dagje uit

auteurAad Struijs
uitgeverijUitgeverij Plataan
ISBN9058071715

Je licht opsteken in een lucifermuseum. Spelen met een stormvloedkering. Diamanten rapen in een beek. Oog in oog staan met een mammoet. Wandelen in een wijngaard. Kunst kijken in een fabriek. Snuffelen op een museumzolder. Dolen onder een wortelstelsel.

Deze verrassende ideeŽn voor een dagje uit staan allemaal in dit boek. Samen met meer dan 1000 andere bijzonderheden die je voor geen geld wilt missen en die toch geen cent kosten. Want alle musea, monumenten, bezoekerscentra, natuurgebieden, bedrijven, ateliers, optochten, markten en evenementen in Nederland voor nop zijn GRATIS te bezoeken. Het aanbod is rijk en gevarieerd, van Aalsmeer tot Zwolle en van aardewerkmuseum tot zalmkwekerij. Compleet met adressen, openingstijden, telefoonnummers, websites etcetera. Nederland voor nop is een fantastische reisgids, voor iedereen die van zijn vrije tijd wil genieten.

Aad Struijs (1946) is journalist voor de Wegener dagbladen. Hij schrijft sinds jaar en dag over toerisme en recreatie in eigen land en ontving daarvoor de Persprijs Toerisme. Op zijn talloze reizen door Nederland viste Aad Struijs de krenten uit de pap voor Nederland voor nop en voor zijn eerder verschenen bestseller Het toppunt van Nederland (reisgids naar de dikste boom, de scheefste toren, het kleinste museum en 1563 andere records en rariteiten).

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info