NS-wandeltochten

NS-wandeltochten
Jubileumgids - De 20 mooiste wandelingen

uitgeverijWandelplatform LAW
ISBN9789071068843

De populaire NS-wandeltochten, een coproductie van Stichting Wandelplatform-LAW en NS, bestaan 20 jaar. En dat moet gevierd worden! Het Wandelplatform heeft een Jubileumgids samengesteld met de mooiste NS-wandeltochten van de afgelopen 20 jaar; 10 bestaande tochten Ún 10 toppers uit het verleden.

Met maar liefst 600.000 wandelaars per jaar zijn NS-wandeltochten al 20 jaar een groot succes in Nederland. Niet voor niets zijn deze routes van station naar station populair. De beginpunten zijn goed bereikbaar en aan het einde van de wandeling ben je met de trein snel weer thuis. De routes zijn geschikt voor elke wandelaar; gemiddeld 15 km en alle duidelijk gemarkeerd en beschreven. Bovendien gaan de NS-wandeltochten door de mooiste gebieden van Nederland. In de gids vindt u naast informatie over het openbaar vervoer en horeca ook veel achtergrondinformatie over de streek.

In de Jubileumgids zijn 18 eendaagse en 2 tweedaagse wandeltochten opgenomen, bijna ÚÚn in elke provincie. Uiteraard ontbreekt de NS-wandeltocht Veluwezoom niet, volgens wandelaars de mooiste (eendaagse) wandeltocht. Van station Dieren dwars door het Nationaal Park de Veluwezoom naar station Rheden of station Velp. De route IJsselvallei, langs kronkelende dijken en uiterwaarden, is onder het wandelend publiek de meest favoriete tweedaagse NS-wandeltocht. Ook toppers uit het verleden zoals Amelisweerd en Leuvenumse Beek staan in de gids.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info