Oet in Twente - Eropuit!

Oet in Twente - Eropuit!
auteurMartin Beumer
uitgeverijKoninklijke BDU Uitgeverij
ISBN9789087881610

Dit boek is te bestellen bij Koninklijke BDU Uitgeverij.


Het boek biedt de mogelijkheid om wandelend, fietsend of met de auto te genieten van het prachtige Twentse land. Martin Beumer zette vier autoroutes, vier wandelroutes en vijf fietsroutes voor u uit. De routes gaan door het fraaie coulisselandschap en door het Duitse heuvelgebied; over essen, heidevelden, weilanden en door bossen, langs watermolens, tuinen en galerieŽn.

De routes variŽren in lengte en combinaties zijn mogelijk. Zo biedt de autoroute langs watermolens, ook de mogelijkheid tot het maken van korte wandelingetjes over de hei en door nabijgelegen natuurgebieden. Martin Beumer selecteerde daarnaast een aantal toeristische pleisterplaatsen die een dagje uit in Twente tot een ware belevenis maken. Door de prachtige foto's die ook deze gids completeren, kunt u voor- ťn achteraf genieten van het Twentse land.

Martin Beumer publiceerde eerder de succesvolle gidsen 'Oet in Twente, tien fietsroutes' en 'Oet in Twente, vijftien wandelroutes'. Het gaat de auteur niet alleen om het maken van de routes, hij wil vooral de mooie pleisterplaatsen en bezienswaardigheden in Twente en omgeving laten zien.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteer
functionele cookies

Meer info