Schniederspad GR565

Schniederspad GR565
Streek-GR Kempen

uitgeverijGrote Routepaden
ISBN9789081396431

De nieuwe topogids bundelt de twee vernieuwde paden in de Kempen: De GR 565 of het Sniederspad (121 km) en de Streek-GR Kempen (253 km).

De GR 565, het Sniederspad en eveneens het oudste langeafstandswandelpad van Vlaanderen, voert over 121 km van Antwerpen tot Bladel, net over de Nederlandse grens. De route is zoals steeds in twee richtingen bewegwijzerd met de bekende wit-rode streepjes. De GR biedt de wandelaar een schitterend parklandschap. Dan de bossen van de Lilse Bergen, die de herinneringen doen ontwaken. En vervolgens een mix van fraaie landschappen langs kanalen, weiden en heide : een evenwicht van licht en groen.

De Streek-GR kempen is geel-rood bewegwijzerd en telt 253 km. Tijdens je tocht voel je de stilte die over de velden hangt. De bossen die er oeroude verhalen kreunen. De zompige Netevallei die Palieter doet herleven. De kaarsrechte zandwegen van de grensstreek waar je wandelt tussen de dromen van de schapen.

De topogids bevat een nauwkeurige routebeschrijving, uitgebreide toeristische en streekinformatie, gegevens over openbaar vervoer en tips voor bevoorrading en overnachting. De route is ingetekend op topografische kaarten (1/50 000). Relevante buslijnen in BelgiŽ en Nederland staan in de gids vermeld. Talrijke suggesties voor dagtochten zijn opgenomen.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info