Steengoed!

Steengoed!
40 verrassende erfgoedwandelingen door Vlaanderen

auteurK. Naudts
uitgeverijErfgoed Vlaanderen
ISBN9789058265159

Een praktische gids met veertig verrassende erfgoedwandelingen door Vlaanderen. Deze gids wijst je de weg naar en langs honderden monumenten in Vlaanderen: van de klassieke toeristische toppers tot kleinere, onbekende ontdekkingen. Je komt ze allemaal tegen op een van de veertig uitgestippelde wandelingen.

In elk van de vijf Vlaamse provincies vind je de mooiste kastelen en belforten, statige herenhuizen en kerken, arbeidershuisjes en marktpleinen, karaktervolle kapellen en abdijen, sobere kloosters en gasthuizen, charmante begijnhoven en landhuizen, pastorieŽn en staaltjes van industriŽle archeologie. Je ontdekt veertig boeiende provinciesteden met hun fascinerende geschiedenissen en het natuurschoon errond. Geniet van de mooiste stukjes Vlaams erfgoed in Aalst, Tongeren, Mechelen, Halle, Lokeren, Damme, Hoegaarden, Kortrijk, Heist-op-den-Berg, Hamont-Achel en vele andere steden.

Deze wandelgids, met handige registers en kaartjes, is een ideale handleiding bij je ontdekkingstochten door Vlaanderen. Aangename en fascinerende daguitstappen gegarandeerd!

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info