Tour de la Famenne

Tour de la Famenne
GR 577

ISBN9782930488141

De GR 577 is een bewegwijzerde wandellus van 170 km door de Famenne. De GR 577 is een lus van 170 km door de Famenne tussen de Condroz en de Ardennen, in de provincie Namen en Luxemburg. De gids is al aan zijn derde editie toe. De route is flink verbeterd. Langere stukken asfaltweg worden vermeden. Klassiekers zoals de grotten van Han-sur-Lesse en Rochefort, de passage door Marche-en-Famenne en 'kayakdorp' Houyet liggen nog steeds op de route. Nieuw op het traject is een langer tracé door de mooie vallei van de Iwoigne via het dorp Custinne. Ook een verbinding naar Chevetogne is opgenomen.

Zoals we gewoon zijn van de topogidsen van SGR is ook deze uitgave gedetailleerd gedocumenteerd. Vooraan vind je alle informatie over de mogelijkheden van het openbaar vervoer, logeerplaatsen, horeca, nuttige adressen, afstand- en hoogtetabellen. Daarna volgen de routebeschrijvingen. Deze zijn rijkelijk geïllustreerd met talrijke kleurfoto’s en kaderstukjes over natuur en bezienswaardigheden.

De overzichtkaart van de volledige route vind je terug in de voorflap. De topografische NGI-kaarten op schaal 1:50.000, met ingetekend traject en referentiepunten, zitten gezamenlijk achteraan in de gids.

Deze wandelgids te koop bij Grote Routepaden.

De gids is Franstalig.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info