Utrechtpad

Utrechtpad
wandelen door Utrechtse Valleien

auteurKees Volkers
uitgeverijNivon
ISBN9789070601935

Makkelijk bereikbaar en in het midden van het land: het vernieuwde Utrechtpad, uitgegeven door Nivon Natuurvrienden. Het Streekpad, goed voor 162 kilometer, voert de wandelaar door Utrechtse valleien en over heuvelruggen. De steden Utrecht en Amersfoort zijn slechts twee vertrekpunten van de wandeling.

Het Utrechtpad passeert acht NS-stations en daarom bij uitstek geschikt voor het maken van dagwandelingen. Voor het plannen van zo'n dagwandeling worden er in de gids dertien afwisselende dagetappes voorgesteld. Na het lopen van alle dertien dagetappes ben je het hele Utrechtpad rond. Wie lekker twee dagen achter elkaar wil lopen, kan bijvoorbeeld overnachten in natuurvriendenhuis Koos Vorrink in Lage Vuursche dat aan de route ligt.

Naast een bondige routebeschrijving, beeldende fotografie, achtergrondverhalen en gedetailleerde topografische kaarten bevat de gids veel praktische informatie over openbaar vervoer, kampeerterreinen, accommodaties en bezienswaardigheden onderweg. De route is in twee richtingen beschreven en geel-rood gemarkeerd. De gids is verkrijgbaar bij de (gespecialiseerde0 boekhandel, VVV- en ANWB-kantoren en bij het Nivon en het Wandelplatform-LAW.

Streekpad 13 Utrechtpad, 144 pagina's, 16,90 euro

bron: persbericht van het Nivon

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteer
functionele cookies

Meer info