Utrechtse Heuvelrug

Utrechtse Heuvelrug
Groene Wissels

auteurBart van der Schagt
uitgeverijWandelzoekpagina

Bekijk dit boek

De Utrechtse Heuvelrug strekt zich als een hoge zandrug van de Grebbeberg bij Rhenen tot aan het Gooimeer bij Huizen. Je kunt er heerlijk wandelen door afwisselende bossen, over heidevelden, buitenplaatsen en heuvels.

Beklim de Laarsenberg. Bekijk de Utrechtse Heuvelrug van boven vanaf uitkijktoren De Kaap of vanaf de Pyramide van Austerlitz. Struin door de Kaapse Bossen. Wandel over het rustieke Landgoed Sandenburg of door het prachtige park van Huis Doorn.

De Utrechtse Heuvelrug is een schitterend en gevarieerd wandelgebied. Dus trek de wandelschoenen aan en ga er lekker op uit!

De wandelingen zijn voorzien van routebeschrijving, foto's en topografische wandelkaart. De wandelgids wordt na de bestelling gedrukt waardoor in de wandelgids altijd de meest actuele routebeschrijvingen staan!

Groene Wissels
Groene Wissels zijn rondwandelingen van 10 tot ruim 20 km. Ze beginnen en eindigen bij bij een treinstation. De wandelingen zijn zo makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en lopen door mooie streken verspreid over Nederland.

Prijs: 12,50 euro (excl. verzendkosten)

Wandelingen
Groene Wissel Doorn (14 km)
Groene Wissel Driebergen-Zeist (16 km)
Groene Wissel Driebergen-Zeist (11 km)
Groene Wissel Leersum (16 km)
Groene Wissel Maarn (8 km)
Groene Wissel Maarn (12 km)
Groene Wissel Maarn (19 km)
Groene Wissel Rhenen (12 km)


Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info