Voetzoekers van Veluwe tot IJssel

Voetzoekers van Veluwe tot IJssel
van Hattem tot Brummen

uitgeverijVereniging 'Toer de Boer op'
ISBN90980946311

Zelf vast te stellen wandelroutes door een veelzijdig cultuurlandschap

Het boekje bevat geen kant en klare routes maar beschrijft een aaneengesloten wandelnetwerk. Langs de route kunt u regelmatig kiezen om rechtdoor te gaan of af te slaan. Met het boekje bij de hand zijn de keuzes eenvoudig te maken. Zo bepaalt u zelf lengte van de wandeling en het landschap waar u doorheen loopt.

Het wandelroutenetwerk concentreert zich op het agrarisch cultuurlandschap. ten westen van Vaassen en Epen raakt het even aan het bosgebied van de Veluwe. Het wandelroutenetwerk kruist verschillende andere wandelroutes. Op de kaartjes in het boek wordt verwezen naar de andere wandelroutes, waardoor een combinatie met deze wandelroutes te maken is. In het boekje wijst op Te voet langs Stromend water op de Veluwe en het Elfbekenpad. Zo kiest u zelf uw route over de Veluwse Bandijk, kerkenpaden, landgoed Tongeren, de IJssellinie en door de Wilpse Klei.

Het boekje biedt naast de kaartjes informatie over het landschap, over kerkenpaden, over horecagelegenheden, over openbaar vervoer en over nachtingsadressen langs de route.

Het boekje is te verkrijgen bij alle 'Toer de Boer op'-bedrijven en bij de VVV's in de regio en bij de wandelboekwinkels voor de prijs van 9,95 euro. Ook kunt u Voetzoekers rechtstreeks bij 'Toer de Boer op' bestellen. Het wordt u dan (inclusief verzendkosten) voor 12,-- toegezonden.

Meer over de vereniging
Toer de Boer op.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info