Wandelboek Ardense bossen

Wandelboek Ardense bossen
20 lusvormige tochten door de mooiste bossen van de Ardennen

auteurJulien van Remoortere
uitgeverijUitgeverij Lannoo
ISBN9020959654

Dit boek beschrijft twintig lusvormige wandelingen in het bijzonder gevarieerde boslandschap van de authentieke Ardennen. Dit is het stuk Hoog-Belgi dat zich, op een hoogte van 300 700 m, uitstrekt over het oostelijke-zuidoostelijk deel van de provincie Luik, de provincie Luxemburg, de meest zuidelijke 'benen' van de provincie Namen en de voet van de 'laars' van Henegouwen.

Deze gids is meer dan een uniek wandelboek alleen; hij is meteen ook een handig vademecum van de fauna en flora in de Ardense bossen n een beknopte inleiding tot de bosbouw.

Wandelboek Ardense Bossen bevat bovendien een overvloed aan uitnodigende kleurenfoto's van de mooiste plekjes en de meest interessante bezienswaardigheden onderweg.

De gedetailleerde kleurenkaartjes zorgen ervoor dat u nergens verloren loopt.

De Ardennen zijn voor Julien van Remoortere al een half mensenleven lang een fascinerende streek, waarin hij steeds weer nieuwe, fantastische plekjes en bezienswaardigheden weet te ontdekken. In deze gids neemt de auteur u mee op een unieke ontdekkingsreis naar de mooiste plaatsen van de 'echte Ardennen'.

Verkoopprijs:17,95 EUR
Aantal pagina's: 180

bron: achterflaptekst van het boek.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info