Wandelboek Hoge Venen

Wandelboek Hoge Venen
20 lusvormige wandelingen in het grootste natuurreservaat van België

auteurJulien van Remoortere
uitgeverijLannoo
ISBN9020954857

Praktische gids voor fauna en flora

Dit is een gids over de Hoge Venen zoals u er nog nooit een in uw handen hebt gehad. Waarom? Omdat hij niet alleen de twintig mooiste wandeltochten door en langs het natuurreservaat tot in de puntjes beschrijft, maar tevens uitgebreide informatie verstrekt over alles wat er in dit gebied groeit en leeft.
Met deze gids heeft u inderdaad twee gidsen in één band: een unieke wandelgids én een vademecum van de fauna en flora in de Hoge Venen. Bij wijze van toemaatje krijgt u een gedetailleerd overzicht van de skimogelijkheden in de streek.
Dit Wandelboek Hoge Venen bevat een overvloed aan uitnodigende kleurenfoto`s van de mooiste plekjes en de meest interessante bezienswaardigheden. En de gedetailleerde kaartjes in kleur zorgen ervoor dat u nergens verloren loopt.
En nu op stap, door het mooiste en grootste natuurgebied van België!

De Hoge Venen zijn door Julien van Remoortere een tweede huis. Hoeveel kilometers hij in dat fantastische natuurgebeid heeft afgelegd, kan hij zelfs bij benadering niet schatten. Maar hij kent er letterlijk ieder hoekje of kantje. Voor deze gids heeft hij alle paadjes en wegen nogmaals gelopen, afspeurend naar alles wat het vermelden, weten en beleven waard is.

bron: achterflaptekst van het boek

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteer
functionele cookies

Meer info