Wandelboek Oost-Vlaanderen

Wandelboek Oost-Vlaanderen
20 lusvomige tochten doorheen de hele provincie

auteurJohn de Vlieger en Karel Meuleman
uitgeverijUitgeverij Lannoo
ISBN9789020992748

John De Vlieger en Karel Meuleman stippelden voor dit Wandelboek Oost-Vlaanderen twintig lusvormige tochten uit, netjes verspreid over de hele provincie. In hun spoor ontdek je minder bekende wandelpareltjes als Oordegem, Lebeke, Munte en Zulzeke. Maar ook klassieke bestemmingen als Assenede, Buggenhout, Oudenaarde, Kwaremont en Geraardsbergen komen aan bod. Wie houdt van 'wandelen langs water' wordt in dit boek echt verwend. Er vertrekt een waterrijke wandeling in Assenede, Zelzate, Verrebroek, Hamme, Eksaarde, Drongen, Wieze en Oudenaarde. Met het Buggenhoutbos, het Kluisbos, het Livierenbos en het Raspaillebos worden ook de groenste stukken van de provincie bewandeld.

De wandelingen in deze gids variŽren tussen de 6 en 12 km, ideaal dus voor het hele gezin.

John de Vlieger schrijft sinds 1971 als freelance-journalist voor diverse magazines en weekbladen. Zijn voorliefde voor toerisme uit zich o.a. in zijn engagement voor de VVV-Leiestreek, in het organiseren van reizen in binnen- en buitenland en in het uitstippelen en beschrijven van wandel- en fietsroutes voor Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Leiestreek en Westtoer. Van zijn hand verscheen De rots Lucien Buysse (2006) bij De Eecloonaar.

Karel Meuleman werkte van 1997 tot 2008 bij Vakantiegenoegens/Pasar. Sindsdien maakt hij zich bij deze organisatie verdienstelijk als reisbegeleider voor onder meer wandelvakanties. Bij Uitgeverij Lannoo publiceerde hij ook Wandelboek Limburg en Wandelboek West-Vlaanderen.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info