Wandelen langs de Our van bron tot monding

Wandelen langs de Our van bron tot monding
auteurJan Veltkamp
uitgeverijVeka Productions
ISBN9789081946759

Van bron tot monding heeft de Our een lengte van 101 km. Het is een zeer schilderachtige rivier. Het is zeer de moeite waard gedurende ťťn of meerdere dagen een tocht langs deze schitterende rivier te maken. In deze wandelgids vind je de routebeschrijving van een bijzondere, meerdaagse wandeltocht langs deze rivier. De gids is rijk geillustreerd (in kleur) en voorzien van kaartjes van de topografische dienst (1:50.000) waarop de wandelroute is aangegeven.

De Our ontspringt in BelgiŽ, ten noordoosten van de Eichelsberg, bij Losheimergraben. Behalve door het oostelijke deel van BelgiŽ (de Oostkantons) stroomt de Our ook door Duitsland en Luxemburg. Wie de Our wil volgen van bron tot monding kan daarvoor het beste 5 - 8 dagen uittrekken. Tijdens de wandelingen kom je door stadjes en dorpen, zoals Manderfeld, SchŲnberg, Ouren en Vianden. Maar bovenal wandel je door landschappelijk heel mooie streken.

De gids (80 pagina's) is te koop bij de schrijver via het e-mailadres: veltmak@xs4all.nl.

Ook zijn er verschillende reisboekwinkels, in Nederland en in Vlaanderen die de gids op voorraad hebben. De prijs van de gids bij de schrijver bedraagt 12,95 euro, inclusief verzendkosten. De gids is rijk geillustreerd (in kleur) en voorzien van kaartjes van de topografische dienst (1:50.000) waarop de wandelroute is aangegeven.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info