Wandelgids Achterhoek en Liemers

Wandelgids Achterhoek en Liemers
28 dagwandelingen

auteurM. Pelgrim
uitgeverijStap voor Stap
ISBN9075362277

Deze wandelgids vormt de neerslag van een intensieve verkenning van het zuidelijk deel van de Achterhoek en van de Liemers. Dit betrekkelijk klein oppervlak vertoont zó`n enorme geschakeerdheid aan landschapstypes, dat wij maar liefst 28 dagwandelingen en één twee- of driedaagse wandeling (Het Scholten-Eiken Pad) nodig hadden om u daar kennis mee te kunnen laten maken.

De gids voert u door dichte bossen, over zanderige rivierduinen en golvende stuwwallen, langs bollende, door graslanden begrensde essen, over veldweggetjes, eiken, beuken- en populierenlanen, door venen en over polderdijken. Kronkelende en in de dekzanden diepe voren snijdende beekjes, oude rivierstrangen en kolken, statige, tussen de bomen verscholen boerderijen, waterradmolens, kastelen en landhuizen met mooie doorkijkjes verlevendigen de tochten: de Achterhoek heeft veel te bieden en deze gids laat u er in 28 wande­lingen mee kennis maken!

Topografische Kaartjes en routebeschrijvingen wijzen u de weg, vele tochten zijn zelfs bewegwijzerd; verschillende routes kunnen met elkaar gecombineerd worden! Met de landschapswijzer kunt u zelfs nóg sneller een goede keus maken.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info