Wandelingen door park, stad & land

Wandelingen door park, stad & land
Met 30 kaarten in doos

auteurManuel Dekkers & Marian Kingma
uitgeverijVan Reemst uitgeverij
ISBN9789041018984

Verspreid over de 12 Nederlandse provincies bieden samenstellers Manuel Dekkers en Marian Kingma een ruime keuze aan wandelingen door park, stad of land.

Zo wandel je bijvoorbeeld in Friesland door het Zuiderzeestadje Hindeloopen, in Drenthe over het landgoed Mensinge, in Utrecht door de stad Amersfoort, in Gelderland langs de Veluwezoom naar kasteel Doorwerth, in Noord Brabant door de stad Breda en in Limburg door het Geuldal bij Epen.

Lengte
De lengte van elke rondwandeling bedraagt ongeveer 5 tot 8 kilometer, met de mogelijkheid tot uitbreiding met 2 tot 3 kilometer. Alle startpunten zijn gemakkelijk met het openbaar vervoer (trein of bus) bereikbaar.

Losse kaarten
Elke route van de 60 prachtige, zeer gevarieerde wandelingen staat punt voor punt nauwkeurig beschreven op de handige losse kaarten. In het boek worden de culturele en landschappelijke bijzonderheden van de routes besproken. Meer dan 1000 foto´s verlevendigen en verduidelijken de tekst.

De Wandelbox is t/m 11 september 2007 met € 5,- korting verkrijgbaar bij de boekhandel. Print daarvoor de Capitool kortingsbon uit.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info