Wandelroutenetwerk Oirschot

Wandelroutenetwerk Oirschot
uitgeverijRegio-VVV Zuidoost-Brabant

Bestel op Wandelzoekpagina

Wandelen in Nederland betekent vaak: keurig de gekleurde paaltes volgen, langs veelvuldig betreden paden. Het Wandelroutenetwerk Oirschot is anders. Iedere wandelaar verschilt immers van de ander waar het gaat om conditie en interesses. Daarom geeft het Wandelroutenetwerk Oirschot u de mogelijkheid om een tocht uit te kiezen die aansluit bij uw wensen.

Het netwerk bestaat uit 180 kilometer aan paden en wandelvriendelijke wegen die kriskras door het buitengebied van de groene gemeente Oirschot lopen. De bijbehorende kaart geeft precies aan waar de routes zich bevinden, terwijl de kruispunten in het veld gemarkeerd zijn met herkenningspalen. Zo kunt u gemakkelijk zelf uw eigen tocht uitzetten: een kort ommetje voor de zondagmiddag of een lekker lange tocht voor de geoefende loper.

In de wandelgids staat een uitgebreide beschrijving van bezienswaardigehden en natuurgebieden langs het Wandelnetwerk Oirschot en wordt uitgelegd hoe u zelf uw ideale route kunt uitstippelen. Op de bijgeleverde kaart staat het Wandelnetwerk Oirschot ingetekend met bezienswaardigheden, horeca en parkeerplaatsen.

De gids en de routekaart zijn verkrijgbaar bij de VVVs in Zuidoost-Brabant (zie site van VVV).

bron: inleiding van de wandelgids

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info