Nieuwe boeken

Wandelen in het Rijk van Nijmegen

Bestel deze wandelgids


Bekijk deze wandelgids


Een land met hoge heuvels en lage uiterwaarden op de rand van Duitsland. Een land met bossen, verstilde vennen, steile heuvels, uitgestrekte heidevelden, glooiende velden en polders rondom de Waal. Met bekende hoogtepunten als de Duivelsberg, het Filosofendal, de Elyzeese Velden, de Overasseltse Vennen en de Ooijpolder.

Een wandelgids met 15 Trage Tochten in het Rijk van Nijmegen
...

Lees meer over Wandelen in het Rijk van Nijmegen

Pad van de vrijheid

Het 155 kilometer lange Pad van de Vrijheid start bij Hotel De Wereld in Wageningen en volgt een route langs over de beboste hellingen van de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe, en door de afwisselende landschappen van de Betuwe en de Gelderse Vallei, om vervolgens weer te eindigen bij Hotel De Wereld.

Wandelaars kunnen het Pad van de Vrijheid op eigen gelegenheid wandelen. De route is in 13 etappes verdeeld en staat beschreven in deze wandelgids waarin ook achtergrondinformatie
...

Lees meer over Pad van de vrijheid

Wandelgids Waddeneilanden

De Waddeneilanden zijn stuk voor stuk ware wandeleldorado's. Je kunt er vaak urenlang door ongerepte natuur zwalken en heerlijk uitwaaien op de soms kilometers brede stranden.

De auteur van deze wandelgids heeft er voor gekozen de gemarkeerde routes en drukke stranddelen zo veel mogelijk te mijden: u kuiert vaak over stille bos-, duin- en polderpaden en vaak heeft u het strand voor u alleen.

In deze gids staan 5 routes op Texel, 2 op Vlieland, 6 op Terschelling,
...

Lees meer over Wandelgids Waddeneilanden

Wandelen in de omgeving van 's-Hertogenbosch

10 dagwandeltochten tussen de Maas en Boxtel, Rosmalen en Vlijmen
In deze wandelgids staan tien wandelingen door de omgeving van 's-Hertogenbosch. De wandelingen leiden je door natuurgebieden en kleinschalige agrarische gebieden, langs de mooie randen van de stad maar ook langs zijn rafelranden. Je loopt door moderne en nieuw ontwikkelde wijken, maar ook door typisch Bossche wijken.

Over het algemeen zoeken de routes de rustige en bijzondere plekken in de omgeving op, de groene longen van de stad. Het voorheen moerassige gebied rond de stad en de verder
...

Lees meer over Wandelen in de omgeving van 's-Hertogenbosch

provinciewandelgids Flevoland

De gids bevat 22 wandelroutes verspreid over de gehele provincie. De wandelingen -van kort tot lang- in stad, buitengebied en natuur zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer.

De 22 wandelroutes in dit boekje zijn divers en laten de karakteristieke kenmerken en grote verscheidenheid van de provincie Flevoland zien: in de Noordoostpolder niet alleen de uitgestrekte akkerlandschappen, maar ook het rivierduingebied en de oudere bossen in het oosten. Een wandeling door en in de omgeving van Urk ontbreekt niet.
...

Lees meer over provinciewandelgids Flevoland

Het Vallei en Eempad

Door de Gelderse Vallei naar de monding van de Eem
In Het Vallei en Eempad trekt Fokko Boster zijn loopschoenen weer aan op ontdekkingstocht in het midden van het land. In de Gelderse Vallei en de open Eempolders raakte hij bevangen door het wonderschone landschap. Hij beschrijft wandelingen met informatie over natuur en cultuur.
...

Lees meer over Het Vallei en Eempad
Meer boeken vind je in de reisboekwinkel.
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info