Nieuwe boeken

Wandelen in Twente

Bestel deze wandelgids


Bekijk deze wandelgids

In deze gids laat Truus Wijnen je in twintig rondwandelingen al het moois van Twente zien. Fraaie en verrassende routes waar heidevelden, glooiende akkers, bossen, beekjes en eeuwenoude essen net zo gemakkelijk worden afgewisseld met lommerrijke landgoederen als met historisch erfgoed. Het kan allemaal in Twente.
...

Lees meer over Wandelen in Twente

Op weg naar rust

In de lente van 2017 besluit Celine Heijboer haar drukke leven in de maatschappij te verruilen voor de ultieme rust aan de Camino. Zonder enige vorm van social media of contact vertrekt ze half voorbereid met een overbelaste knie en een volle rugzak naar Burgos om de Camino France te lopen en vervolgens de lus naar Finistère, Muxia en weer terug naar Santiago.

In dit boek beschrijft ze haar achthonderd kilometer lange ervaring, haar gedachtes, worstelingen en ontdekkingen, maar
...

Lees meer over Op weg naar rust

Wandelen in Groot Amsterdam

Bestel deze wandelgids


Bekijk deze wandelgids
Vijftien Trage Tochten binnen een half uur van hartje Amsterdam, dat is waar het in deze wandelgids om draait. Met zandpadgarantie, al moet je dat in Holland polderland een beetje figuurlijk nemen.

Belangrijk is het onverharde en daar voldoen de routes in deze wandelgids ruimschoots aan, of het nu in Waterland, in de duinen van Kennemerland of op
...

Lees meer over Wandelen in Groot Amsterdam

Wandelen in het Vechtdal

Bestel deze wandelgids


Bekijk deze wandelgids


Niet wijds, niet groots, maar weergaloos, dichtte Dalfsenaar Koos Geerds over zijn geliefde Vecht. Max de Krijger legde al wandelend deze weergaloosheid vast.

In deze gids neemt hij de wandelaar mee door de velden en langs rietkragen. In twaalf verschillende rondjes wandel je stroomafwaarts, bezoek je schilderachtige plaatsjes als Vilsteren en Beerze en struin je over de heide aan
...

Lees meer over Wandelen in het Vechtdal

Buitenluchtleven

Korte & lange wandelingen in Nederland
Mooie natuurgebieden, nationale parken, onverwacht inspirerende plekken midden in een stad. Wandelen kan overal, echt.

Een wandeling van een uurtje, een hele middag of zelfs een lang weekend? In Nederland zijn de mogelijkheden eindeloos. Je moet soms alleen even weten waar. Buitenluchtleven wil je inspireren Nederland te ontdekken. Te voet! Met tips van wandelaars vanuit het hele land, overzichtskaarten en veel fotografie. Beschreven, verzameld en gefotografeerd door Petra de Hamer. Veters strikken, flesje water mee: allemaal lekker naar buiten!
...

Lees meer over Buitenluchtleven
Meer boeken vind je in de reisboekwinkel.
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info