Nieuwe boeken

Wandelen in Rijnland

12 flinke wandelingen in het Zuid-Hollandse deel van het Groene Hart
Bestel deze wandelgids


Bekijk deze wandelgidsOok in het drukke westen van het land zijn geweldige wandelmogelijkheden! Met deze gids wandel je in het Groene Hart, in de omgeving van Leiden, Bodegraven, Gouda en Zoetermeer.

In dit Rijnland stroomt de Oude Rijn. We zijn hier in het Zuid-Hollandse deel van het gebied van hoogheemraadschap Rijnland. De Hollandse steden zijn dichtbij met al hun infrastructuur, en toch
...

Lees meer over Wandelen in Rijnland

Wandelen buiten de binnenstad van Zwolle

Bestel deze wandelgids


Bekijk deze wandelgids


In deze wandelgids neemt ervaren routemaker en wandelgidsenschrijver Marycke Janne Naber je mee op een tiental rondwandelingen door haar woonplaats.

De wandelingen variëren van 11 tot 20 km. De wandelingen zijn voorzien van uitgebreide achtergrondinformatie, een duidelijke routebeschrijving en een routekaartje.
...

Lees meer over Wandelen buiten de binnenstad van Zwolle

Cityhoppen in Nederland

Deze wandelgids bevat stadswandelingen door 18 Nederlandse plaatsen. De wandelingen hebben een hoog winkel- en horecagehalte en komen door en langs parken, musea, historische stadsdelen en enkele bezienswaardigheden.

Deze stadswandelingen zijn geen toeristische sightseeings. De nadruk van de routes ligt meer op de 'gezelligheid' van een stad en zijn daarom bij uitstek geschikt om eens rond te banjeren en eventueel te winkelen in een andere stad dan de 'eigen' stad. De routes zijn altijd een leuke, eventueel eerste,
...

Lees meer over Cityhoppen in Nederland
Meer boeken vind je in de reisboekwinkel.
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info