Nieuwe boeken

Biesboschpad

Voetafdruk van de Elisabethsvloed
De wandelroute brengt je in etappes 169 km rond Nationaal Park de Biesbosch, het waterrijke natuur- en recreatiegebied met de zoetwatergetijden, kreken en wilgenvloedbossen. De Biesbosch waar je kans hebt de zee- en visarend te spotten en knaagsporen van de bevers te zien.

Start- en eindpunt is het vestingstadje Gertruidenberg. De route is geel-rood gemarkeerd in beide richtingen.
...

Lees meer over Biesboschpad

Wandelen in Schieland en de Krimpenerwaard

Schieland en de Krimpenerwaard zijn twee grote poldergebieden in het westen van Nederland; de Hollandse IJssel, de Lek, de Vlist en de Rotte stromen door het gebied. Deze regio ligt dicht bij Rotterdam en dus in de Randstad, maar je kan er niettemin prachtig en weids wandelen.

Met deze wandelgids maak je in 11 wandelingen kennis met de weidsheid van dit fraaie wandelgebied.

Bestel deze wandelgids

De mooiste kasteelwandelingen in Gelderland

12 wandeling van 9 tot 17 km langs kastelen en landhuizen
Menig Nederlander trekt er in de vakantie op uit om een slordige 600 kilometer naar het zuiden langs de Loire van een paar kastelen te genieten. Routemaker Rob Wolfs en publicist Wim Huijser zochten het in samenwerking met Geldersch Landschap en Kasteelen dichter bij huis en werden verrast door de hoeveelheid kastelen en landhuizen in hun eigen Gelderland.

In twaalf prachtige routes regen zij de mooiste landgoederen aaneen. Ze bezochten ijskelders en zwierven tussen grafheuvels, dwaalden door dichte
...

Lees meer over De mooiste kasteelwandelingen in Gelderland
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info