De Wandelsite

De Wandelsite

De Wandelsite is een groep wandelaars (alle leeftijden) die wandelen via de website van de Wandelsite. De gemiddelde leeftijd van de deelnemers is 40-65 jaar. Elke maand zijn er dan 30 wandeltochten overal in Nederland.

Het doel van De Wandelsite is om mensen samen te brengen die graag willen wandelen maar dit liever in een groep doen. De wandelingen worden georganiseerd door de mensen die zich aangemeld hebben op de site. Er zijn zowel tochten voor mensen met als zonder wandelervaring.

Hoe werkt het?
Je kunt je gratis aanmelden op de internet site www.dewandelsite.nl. Daarna krijg je elke maand de gratis agenda per e-mail. je kiest een tocht uit en je geeft je op. Je krijgt een mailtje met de gegevens van de wandeltocht. je gaat op het afgesproken tijdstip naar het startpunt en daar tref je de rest van de groep met de kaartlezer.

Je kunt 2x gratis meewandelen. Daarna wordt een kleine bijdrage gevraagd in de kosten.

Reactie van een deelneemster: "Ik heb echt genoten van mijn medetochtgenoten (sfeer was heel goed), weer (perfect zonnig) en het landschap, bos, heide, duinen, strand, zee, was natuurlijk prachtig! Stimulans voor de volgende keer. Het was mijn eerste tochtje met De Wandelsite."

Kijk eens op de agenda van de Wandelsite.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info