Samen wandelen


Medewandelaars

Als je samen met anderen wilt wandelen en je zoekt een of meerdere medewandelaars, dan zijn er verschillende mogelijkheden.

Wandelclubs

Voor wandelen in clubverband kijk op de pagina met wandelclubs.

Wandelorganisaties

Loop mee met een van de organisaties die wandelingen in (los) groepsverband organiseren.

De Wandelpool

De Wandelpool

Kenmerkend voor de Wandelpool is: van en voor elkaar, voor jong en oud, alleen of met partner, vrijblijvend, recreatief in een ongedwongen sfeer. Een web-abonnement 2 mnd login kost 2,50 euro, 1 jaar login 12 euro. Een abonnement op het gehele pakket: 6 gidsen per jaar (incl. login) en de e-mailservice kost 21 euro per jaar. (proefexemplaar: 3,75 euro incl. portokosten) Kijk ook op de wandelagenda van de Wandelpool. (ca. 300 tochten per 2 mnd). Deelname aan de tochten is gratis.

Lees meer
De Wandelsite

De Wandelsite

Elke maand zijn er meer dan 30 wandeltochten overal in Nederland. Aanmelden bij De Wandelsite is gratis. U ontvangt elke maand de agenda per e-mail. De Wandelsite wil mensen samenbrengen die graag willen wandelen maar dit liever in een groep doen. De wandelingen worden georganiseerd door de mensen die zich aangemeld hebben. Er zijn zowel tochten voor mensen met als zonder wandelervaring.

Lees meer

DeWandeldate.nl

Ben je single en wandel je liever samen dan alleen? DéWandeldate.nl is een datingsite, speciaal voor wandelaars in Nederland en België. Singles van alle leeftijden zijn welkom voor één-op-één dating. We moedigen je aan van je eerste date gelijk een actieve date te maken: een wandeldate! We organiseren ook groepswandelingen voor specifieke leeftijdsgroepen. We geven ook tips voor het wandeldaten: mooie natuurwandelingen en stadswandelingen, gezellige wandelcafés en leuke activiteiten onderweg. En datingtips, om je kans op leuke ontmoetingen te verhogen.

Lees meer

Weekendhike (20-40 jaar)

Elke maand zijn er 50-60 wandeltochten overal in Nederland. Aanmelden bij Weekendhike is gratis. Je ontvangt elke maand de agenda per e-mail. Je geeft je op voor een wandeling. Je gaat op de afgesproken datum naar de afgesproken plaats en start de wandeling. Elke wandeling gaat er een kaartlezer mee die de route leest. De tochten worden georganiseerd door mede-deelnemers.

Lees meer

Nemo, vereniging van vrije wandelaars

Nemo organiseert dagwandelingen met kleine groepen en veel aandacht voor natuur en landschap, maximaal 100 km rond Amsterdam.

Lees meer
Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info