Waarom zijn Groene Wissels zo populair?


Wat eind 2009 begon met het uitzetten van een wandeling vanuit Maarssen is uitgegroeid tot een indrukwekkende verzameling van meer dan 500 Groene Wissel wandelingen verspreid over heel Nederland. Met inmiddels meer dan 800.000 downloads weten veel wandelaars Groene Wissels te vinden. Maar wat maakt Groene Wissels zo populair?

Wandelaars die Groene Wissels al ontdekt hebben weten het wel. Uit de vele enthousiaste reacties zes antwoorden op deze vraag.

Wandelzoekpagina, juli 2014

Groene Wissels zijn verrassend

Verrassend

Groene Wissels verlaten zoveel mogelijk de gebaande paden en lopen regelmatig over smalle struinpaadjes. Zelfs wandelaars die in hun eigen omgeving lopen ontdekken met deze wandelingen nieuwe paden

Groene Wissels afwisselend

Afwisselend

Groene Wissels lopen door natuur, cultuurlandschap en dorpen. Er zijn korte en lange wandelingen. Zo is er voor elk wat wils. Veel wandelaars waarderen de combinatie van stadse omgeving (met bezienswaardigheden en horeca) met een rondje door groen en natuurgebieden.

Groene Wissels bereikbaar

Bereikbaar

Groene Wissels beginnen bij een trein- of busstation. Veel wandelaars waarderen de bereikbaarheid met openbaar vervoer. En als je met de auto komt is er meestal goede parkeergelegenheid.

Groene Wissels overal

Overal

Waar je ook bent in Nederland er zijn altijd Groene Wissels in de buurt. Als je een dagje, een weekendje of langer weg gaat is de keuze makkelijk. Met Groene Wissels weet je precies wat je krijgt.

Groene Wissels nooit meer verkeerd lopen

Nooit meer verkeerd lopen

Wandelaars zijn tevreden over de duidelijke routebeschrijvingen. Samen met de bijbehorende gedetailleerde topografische wandelkaart en GPS-track kun je niet meer verkeerd lopen. Zelfs wandelaars die enkel gemarkeerde wandeling gewend waren, vinden hun weg met Groene Wissels.

Groene Wissels wandelapp

Papier, GPS en wandelapp

Je kunt de routebeschrijving van Groene Wissels afdrukken. Je kunt met de GPS-track lopen. Of je maakt het jezelf helemaal makkelijk en gebruikt WandelZapp. Met deze wandelapp ontvang je Groene Wissels direct op je smartphone en wordt je automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe versies van de routebeschrijving.


Groene Wissels

Groene Wissel wandelingen zijn rondwandelingen van 5 tot ruim 20 km. Ze beginnen en eindigen meestal bij hetzelfde treinstation of dezelfde bushalte. Groene Wissels worden uitgezet en onderhouden door Bart van der Schagt en gepubliceerd op Wandelzoekpagina.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info