Knopenrondjes, markering


Nummers en pijlen
Knopenrondjes maken gebruik van wandelnetwerken en zijn gemarkeerd met nummers en pijlen. Kleur en nummering verschilt per regio. In de routebrochure van ieder Knopenrondje wordt uitgelegd welke markering je bij deze wandelroute volgt.

De knooppuntnummers bestaan altijd uit twee cijfers, in sommige streken voorzien van een letter. Tussen de knooppunten vind je tussenmarkering met pijlen. Ook deze verschilt per regio.


Geef een reactie
Je kunt jouw ervaringen als reactie en foto bij de wandeling plaatsen. De reactie wordt doorgestuurd naar de routemaker.

Knopenrondjes, markering

Meldpunt
Natuurlijk kan het voorkomen dat op de route van een Knopenrondje een markering ontbreekt. In dat geval help je ons én andere wandelaars als je dit probleem doorgeeft.

Speciaal voor dit doel is Meldpuntroutes.nl opgezet. Beheerders van wandelnetwerken in Nederland zijn hierbij aangesloten. Voor ieder Knopenrondje kun je zo'n melding doorgeven. Het wordt dan zo snel als mogelijk opgepakt.

Hoe werkt het
Ook andere problemen kun je via deze website doorgeven, denk bijvoorbeeld aan een afgesloten pad. Op de website kies je bij 'soort route' de optie Wandelnetwerk. Prik daarna de plek op de kaart waar het probleem zich voordoet, zoom daarbij zover mogelijk in. Als je je smartphone hiervoor gebruikt kun je 'huidige locatie' kiezen. Na het prikken van de locatie kun je het probleem toelichten en een foto toevoegen (aanbevolen).

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteer
functionele cookies

Meer info