Toelichting abonnement en losse kaarten/wandelingen

Topografische wandelkaarten
Op Wandelzoekpagina kun je topografische kaarten en wandelingen downloaden. Op de wandelkaarten is de wandelroute ingetekend.

Abonnement of losse kaarten/wandelingen
Je kunt de kaarten/wandelingen per stuk kopen. Een abonnement is voordeliger. Met een abonnement kun je een heel jaar lang wandelkaarten en wandelingen downloaden.

PDF-bestanden
De kaarten en routebeschrijvingen zijn in PDF-formaat. Om PDF bestanden te kunnen lezen heb je het gratis programma Acrobat Reader nodig.

Routebeschrijving
De wandelkaarten dienen ter ondersteuning van de routebeschrijving. Neem de routebeschrijving ook mee als je gaat wandelen.

Voor eigen gebruik
De wandelkaarten mogen alleen voor eigen gebruik op papier afgedrukt en als bestand bewaard worden. Bij extreem bovengemiddeld gebruik wordt het abonnement (tijdelijk) geblokkeerd en wordt er contact met je opgenomen.

Copyright
Op de wandelkaarten en wandelingen berust copyright van de Topografische Dienst en Wandelzoekpagina. De wandelkaarten en wandelingen mogen niet tegen betaling aangeboden of op andere wijze verspreid worden.

Betaling
Je kunt betalen met iDEAL en direct de wandeling of kaart downloaden. Als je het bedrag overmaakt, kun je later de wandeling downloaden.

Voorbeeldkaart
Probeer eens de voorbeeldkaart.

Vragen en klachten
Voor vragen en klachten kun je contact opnemen met info@wandelzoekpagina.nl.

Bedrijfsgegevens
Wandelzoekpagina
rekeningnummer: NL21 TRIO 0320 0811 33
ten name van: Wandelzoekpagina te Haarlem
KvK 34143606
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteer
functionele cookies

Meer info