Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van juli 2014.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Wandelspecial 2014

Wandelspecial 2014

Een tijdschrift met 48 schitterende wandelingen in alle provincies van Nederland. Dat is de wandelspecial die Senior Publications Nederland gemaakt heeft in samenwerking met Wandelzoekpagina. Een fraaie uitgave met heerlijke wandelingen, mooie foto's, wandelkaarten en verhalen over wandelen. Heerlijk om te lezen en te wandelen tijdens je vakantie.

Heb je altijd al Groene Wissels en Trage Tochten op papier willen hebben? Tijdens de vakantie even geen gedoe met internet of printers. Koop dan deze wandelspecial in de tijdschriftenwinkel of op internet.

Lees meer

Nieuw: wandelgids Flevoland

Nieuw: wandelgids Flevoland

De wandelgids 'Wandelen naar het hart van Flevoland' laat je alle hoeken van de polder zien. Routes langs en door dorpen, steden, bossen, dijken, vaarten, sloten en veel van de land-art kunstobjecten, die Flevoland rijk is.

Eindelijk een wandelgids die je de schoonheid van deze jongste provincie laat zien. Je kunt de wandelgids direct llen

Lees meer

WandelZapp

WandelZapp

Ontdek de eenvoud van wandelen met je smartphone. WandelZapp biedt meer dan 700 wandelingen verspreid over heel Nederland.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Waarom zijn Groene Wissels zo populair?

Waarom zijn Groene Wissels zo populair?

Wat eind 2009 begon met het uitzetten van een wandeling vanuit Maarssen is uitgegroeid tot een indrukwekkende verzameling van meer dan 500 Groene Wissel wandelingen verspreid over heel Nederland. Met inmiddels meer dan 800.000 downloads weten veel wandelaars Groene Wissels te vinden. Maar wat maakt Groene Wissels zo populair?

Wandelaars die Groene Wissels al ontdekt hebben weten het wel. Uit de vele enthousiaste reactie zes antwoorden op deze vraag.

Lees meer

Vernieuwd: Hanzestedenpad

Vernieuwd: Hanzestedenpad

Het streekpad dat de historische Hanzesteden langs de IJssel met elkaar verbindt, is vernieuwd. Naast de hoofdroute van Doesburg naar Kampen zijn tien dagwandelingen met een lengte tussen de 10 en 30 km in de nieuwe wandelgids opgenomen. Drie dagwandelingen zijn aan elkaar te koppelen tot één tocht. Groot pluspunt voor dit streekpad is de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Zo loopt het streekpad langs elf NS-stations en zijn er goede busverbindingen.

Je kunt de vernieuwde gids van het Hanzestedenpad direct llen.

Lees meer

Wandelknooppunten in Vlaanderen

Wandelknooppunten in Vlaanderen

De website Wandelknooppunt.be maakt het wandelen langs wandelknooppunten wel heel makkelijk. Je stippelt je wandeling uit op een kaart. Je print de wandeling of download de GPS-track. En je kunt op stap.

Op dit moment kun je op de website al wandelingen uitstippelen op basis van alle wandelnetwerken uit de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl