Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van maart 2014.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Laat de lente maar komen

Laat de lente maar komen

Ontluikende landgoederen, terugkerende weidevogels en bloeiende bollenvelden. Allemaal goede redenen om er heerlijk op uit te trekken. Laat de lente maar komen!

Wandelzoekpagina heeft de mooiste en groenste lentewandelingen geselecteerd. In elke provincie vind je een wandeling. Geniet van het frisse groen van de lente met deze heerlijke lentewandelingen.

Lees meer

De mooiste boswandelingen

De mooiste boswandelingen

In De mooiste boswandelingen van Nederland neemt bossenkenner Jan Ensing je mee door vele soorten bossen. Hij laat je in deze nieuwe wandelgids zien wat de kenmerken zijn van de verschillende bossen, hoe ze zijn ontstaan en zich ontwikkelen.

In de gids staan 14 wandelingen variërend van 10 t/m 22 km verspreid over Nederland. De GPS-tracks van de wandelingen zijn beschikbaar op Wandelzoekpagina.

Je kunt de gids direct llen en op stap gaan.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Wandeling 'Door het Mariahof' is een rondwandeling door een gebied dat rijk is aan voorjaarsbloemen en -vogels. De wandelroute loopt in het landschap Kempen-Broek door Nederland en België. Vanuit twee vogelkijkhutten heb je een prachtig uitzicht over het moerasgebied van het Mariahof. Je volgt de oever van het riviertje de Abeek en loopt langs twee watermolens.

Lees meer

WandelZapp

WandelZapp

Ontdek de eenvoud van wandelen met je smartphone. WandelZapp biedt meer dan 675 wandelingen verspreid over heel Nederland.

Lees meer

Populairste Trage Tochten

Populairste Trage Tochten

Bekijk de meest populaire Trage Tochten. Trage Tochten zijn wandelingen door gevarieerde landschappen die zoveel mogelijk over onverharde paden gaan. Van Trage Tochten zijn een routebeschrijving, topografische wandelkaart en GPS-track beschikbaar.

De wandelingen zijn uitgezet door Rob Wolfs van WolfsWandelplan en worden gepubliceerd op Wandelzoekpagina. Zo hebben vele wandelaars plezier van zijn werk. Ga op stap met Trage Tochten.

Lees meer

De Vierdaagse: op wandelschoenen of sportschoenen?

De Vierdaagse: op wandelschoenen of sportschoenen?

In juli gaat de Vierdaagse weer van start. Start nu alvast met trainen. Voor de meeste wandelaars zal dit niet de eerste editie zijn. Maar er zijn natuurlijk ook heel veel wandelaars die deze fantastische uitdaging voor de eerste keer aangaan.

Maar wat zijn de juiste schoenen voor de Vierdaagse? Ga je op wandelschoenen, sportschoenen of sandalen?

Lees meer

Vier bieren, vier wandelingen

Vier bieren, vier wandelingen

Rond Malmedy kun je vier mooie wandelingen maken genoemd naar de bieren van brouwerij Bellevaux.

Wandeling Blanche is een aangename wandeling door dorp en weiland. Wandeling Brune loopt langs de bron van de brouwerij. De Blonde gaat via het diepe dal van de snelstromende Warche en de hoogten van Bellevaux. De Black loopt langs smalle en steile paden.

Alle wandelingen eindigen bij het proeflokaal van de brouwerij. De routebeschrijvingen zijn gratis te downloaden.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl