Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van juni 2015.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Wandelen door de uiterwaarden

Wandelen door de uiterwaarden

Geniet van de ruimte rond de rivieren. Wandel door de ooibossen bij Millingen. Struin over rivierduinen en zandstrandjes. Loop langs oude rivierbeddingen. Wandel door de uiterwaarden van Waal, Maas, Rijn, IJssel, Oude Rijn en Hollandse IJssel.

We geven je tips voor mooie wandelingen van 2 t/m 30 km.
Ga lekker op stap.

Lees meer

Een kloeken dagmarsch

Een kloeken dagmarsch

Jacobus Craandijk was de eerste wandelaar die vrijwel heel Nederland te voet doorkruiste en daar uitgebreid verslag van deed. In de voetsporen van de wandelende dominee kreeg het wandeltoerisme in Nederland gestalte.

In 2012 herontdekt reisjournalist en -auteur Flip van Doorn de verslagen van zijn oudoom Jacobus Craandijk. Zeker driekwart van de bijna negentig beschreven wandelingen is vandaag nog na te lopen. In deze nieuwe wandelgids beschrijft hij elf kloeke dagmarsen.

Je kunt de wandelgids direct llen.

Lees meer

Wandeling van de maand: Trage Tocht Beckum

Wandeling van de maand: Trage Tocht Beckum

Trage Tocht Beckum loopt grotendeels over gronden van het rustige en idyllische landgoed Twickel.
De wandeling gaat over oude kerkenpaden en langs de typische Twickelboerderijen.

Deze rondwandeling is 16 km lang en op te splitsen in twee kleinere lussen. Aan het begin, eind en halverwege kom je langs horeca.

Er zijn een gratis routebeschrijving en GPS-track van deze wandeling beschikbaar. Voor abonnees is er een topografische wandelkaart.

Lees meer

Vind nu nog makkelijker wandelingen

Vind nu nog makkelijker wandelingen

De zoekmogelijkheid naar wandelingen op Wandelzoekpagina is verbeterd. Zo kun je nu makkelijker op plaatsnaam zoeken. Je krijgt zelfs suggesties voor dubbele plaatsnamen. En er is een nieuwe knop voor het zoeken van wandelingen in de buurt. Ja, ook op je laptop of desktopcomputer!

Nog meer reden om een leuke wandeling uit te zoeken en heerlijk naar buiten te gaan.

Lees meer

Kuieren, kijken en kieken

Kuieren, kijken en kieken

De wandelgids 'Kuieren kijken en kieken in de Achterhoek' biedt 15 verrassende kuierroutes in een prachtig deel van Nederland. De wandelingen gaan over landgoederen, langs zwarte en witte kolken en langs historische watermolens.

De wandelingen variëren in afstand van 3 tot 10 km. Hierdoor heb je voldoende tijd om te kijken en fotograferen. De beschrijvingen zijn voorzien van routekaartjes en horecagelegenheden. Je kunt de wandelgids direct llen.

Lees meer

Wandelen rond Amsterdam

Wandelen rond Amsterdam

Ook rond de grote stad is volop gelegenheid om een mooie, groene wandeling te maken. Steek het IJ over en je wandelt door gras- en vogelrijk Waterland. Wandel door drie prachtige stadsparken. Of loop vanuit Weesp langs de Vecht. De wandelingen zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Lees meer

Vakantietip: GR 126 Brussel- Semois

Vakantietip: GR 126 Brussel- Semois

Mede door de grote variatie aan landschappen is GR 126 een van de meest boeiende GR's in België. Na Brussel, het Zoniënwoud en Waals-Brabant belandt de route in de weinig bekende, maar daarom niet minder interessante Sambervallei. Vervolgens in de indrukwekkende Maasvallei en het veel intiemere Houillevalleitje. Tenslotte in de diep ingesneden Semoisvallei. Afwisseling gegarandeerd.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl