Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van september 2015.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Maand van het onverharde pad

Maand van het onverharde pad

Ontdek Nederland en wandel mee tijdens de Maand van het onverharde pad. In oktober kunnen liefhebbers van zandpaden hun hart ophalen.

Tijdens de Maand van het onverharde pad wordt er gewandeld over routes die de wandelaar over de meest fantastische zandpaadjes voert. Kleine grintweggetjes, uitgesleten karrensporen, bijna onzichtbare kerkpaden of frisse schouwpaden: wandelen over wegen die door fietsers en automobilisten gemeden worden. Dat is de essentie van de Maand van het onverharde pad.

Bekijk de agenda, meld je aan en loop mee!

Lees meer

Wandelen in Het Groene Hart

Wandelen in Het Groene Hart

Het Groene Hart is wandelen over jaagpaden en prachtige, onverharde tiendwegen dwars door vogelrijke veenweiden, langs de Hollandse IJssel of het riviertje de Vlist. Het Groene Hart is rijk voorzien van groen, vogels en vee, waar je tussendoor wandelt.

In de nieuwe wandelgids staan 9 wandelingen in Het groene Hart, voorzien van routebeschrijving, foto's en topografische wandelkaart. De wandelgids wordt na de lling gedrukt waardoor in de wandelgids altijd de meest actuele routebeschrijvingen staan!

Lees meer

WandelZapp

WandelZapp

Ontdek de eenvoud van wandelen met je smartphone. De wandelapp WandelZapp biedt meer dan 800 wandelingen verspreid over heel Nederland. Continu worden nieuwe wandelingen toegevoegd en bestaande wandelingen bijgewerkt.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Landgoedwandelingen

Landgoedwandelingen

Landgoed­wandelingen zijn rondwandelingen van gemiddeld 10 km over landgoederen in Overijssel en Gelderland. De meeste zijn bereikbaar met het openbaar vervoer. Marycke Naber heeft de landgoedwandelingen uitgezet. Ze publiceert ze op Wandelzoekpagina.

Routebeschrijvingen en GPS-tracks zijn gratis te downloaden. Voor abonnees zijn topografische wandelkaarten beschikbaar.

Lees meer

Mooi Achterhoek

Mooi Achterhoek

Ruurlo is een mooi startpunt voor wandelingen in de Achterhoek. Wandel door de weilanden, buitenplaatsen en buurtschappen rond Ruurlo. Geniet van de rust en de groene omgeving.

Ans Berendsen en Henk Eenink en hebben wandelingen uitgezet vanuit hun woonplaats Ruurlo. Routebeschrijving, GPS-track en wandelkaarten vind je op Wandelzoekpagina.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Loop pannenkoekenroute Johanna's Hof door het Noord-Hollands Duinreservaat. Na het Strandvondstenmuseum maak je een leuke wandeling door het bebost duingebied. Ongeveer halverwege kom je langs restaurant Johanna's Hof waar ze pannenkoeken serveren. Daar is ook bezoekerscentrum De Hoep, vooral avontuurlijk voor kinderen.

Deze rondwandeling is 8 km lang en start bij station Castricum. Er zijn een gratis routebeschrijving en GPS-track van deze wandeling beschikbaar. Voor abonnees is er een topografische wandelkaart van deze wandeling.

Lees meer

Maak je eigen wandelgids

Maak je eigen wandelgids

Stel zelf je een wandelgids samen met MijnWandelgids. Je kiest wandelingen. Je plaatst een eigen titel. Je plaatst eigen foto's en schrijft een eigen voorwoord. Zo maak je een uniek en persoonlijk wandelcadeau.

De wandelgids wordt speciaal voor jou gedrukt. Je ontvangt een uniek exemplaar. Probeer het direct uit en maak je eigen wandelgids!

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl