Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van februari 2017.

Veel lees- en wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Uitslag Mooiste wandeling 2017

Uitslag Mooiste wandeling 2017

De mooiste wandeling van 2017 is:
Slenaken, Onderste en Bovenste Bos, Schilberg en de Gulp.

Print nu de gratis wandelkaart van deze mooiste wandeling van 2017.

Het afgelopen jaar zijn er vanaf Wandelzoekpagina meer dan 960.000 wandelingen gedownload. Heel veel mooie wandelingen. Maar er kan er maar één de mooiste zijn. Uit een voorselectie van wandelingen van het afgelopen jaar maakten wandelaars hun keuze. Lees toelichting

Lees meer

Top 10 stadswandelingen

Top 10 stadswandelingen

Maak een mooie stads­wan­d­el­ing door oude stads­centra en buit­enwij­k­en. Langs mo­nu­me­nt­en en fraaie ni­euw­bouw. Langs si­n­g­els en door groe­ne par­k­en. Wandelzoekpagina biedt volop keuze.

Bekijk de top 10 van stadswandelingen. Deze wandelingen zijn het afgelopen jaar het meest gedownload.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Vanaf 10 uur start je met een heerlijk warm kopje koffie, thee of chocolademelk bij theehuis Poolshoogte. Dan ben je helemaal klaar voor deze mooie wandeling op de Drentse Hondsrug in en om boswachterij Odoorn.

Deze rondwandeling is 14 km lang. Van deze wandeling zijn een gratis routebeschrijving en GPS-track beschikbaar. Voor abonnees is er ook een topografische wandelkaart.

De wandeling is ook beschikbaar in de wandelapp WandelZapp.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vrienden


Laat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Groene Wissel wandelgids Noord-Holland

Groene Wissel wandelgids Noord-Holland

Alle deelnemers bedankt voor jullie reacties. Op basis hiervan en een mooie spreiding over provincie, afstand en soort hebben we de Groene Wissels voor de wandelgids vastgesteld.

Bekijk welke Groene Wissels er in de wandelgids Noord-Holland komen.

De Groene Wissel wandelgids Noord-Holland is vanaf maart verkrijgbaar in de boekwinkel of op de website van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

Lees meer

Maak je eigen Groene Wissel gids

Maak je eigen Groene Wissel gids

Als je andere Groene Wissels in een wandelgids wilt, maak dan je eigen wandelgids met MijnWandelgids. Je kiest wandelingen. Je plaatst een eigen titel. Je plaatst eigen foto's en schrijft een eigen voorwoord. Zo maak je een unieke en persoonlijke wandelgids.

De wandelgids wordt speciaal voor jou gedrukt. Je ontvangt een uniek exemplaar. Probeer het direct uit en maak je eigen wandelgids!

Lees meer

Populaire NS-wandelingen

Populaire NS-wandelingen

In de top 10 NS-wandelingen staat klassiekers als Baarnse Bossen, Utrechtse Heuvelrug en Bomendijk. Maar ook nieuwe NS-wandeling Ravenstein en Lingezegen. Stadswandelingen Amsterdam en Rotterdam zijn ook populair.

Bekijk de top 10. Maak je keuze, stap op de trein en ga aan de wandel.

Lees meer

Wie maken al die mooie wandelroutes?

Wie maken al die mooie wandelroutes?

Een groep ervaren routemakers publiceert hun wandelingen op Wandelzoekpagina. Daarmee zijn al deze mooie wandelingen beschikbaar voor jullie.

Samen hebben zij inmiddels meer dan 1200 wandelingen op Wandelzoekpagina gepubliceerd. Bekijk de routemakers en loop hun wandelingen.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl