Streekwandelroutes


Wandel in de sfeer van een streek van Nederland. De wandelingen zijn vaak uitgezet door lokale wandelaars die de mooiste paadjes en schitterendste plekjes van hun eigen streek kennen. Wandel met ze mee met deze streekwandelroutes.

Streekwandelroutes

Knapzakroutes

Knapzakroutes In Drenthe lopen langs de meest bijzondere plekken: meanderende beekjes, kronkelige bospaadjes en eeuwenoude kerkenpaden. Met ruim 1400 kilometer wandelnetwerk door meer dan 70 dorpen laten deze routes je op sportieve en avontuurlijke wijze kennismaken met het Drentse landschap in al haar verscheidenheid.

Lees meer

Struunroutes

Struunroutes

Struunroutes laten je de bijzondere plekken zien van het Groningse landschap. Loop over een leemrug uit de IJstijd, langs Wierden - de Groningse terpen - en door een houtsingellandschap.

Lees meer
Kuierroutes

Kuierroutes

Kuierroutes zijn flinke wandelingen door het Overijsselse landschap van zo'n 25 km met in de meeste gevallen een mogelijkheid om de route in tot korten. Wandel rond kleine kernen in Noordwest Overijssel, Salland en in Twente. Met de kuierroutes maakt de wandelaar op een prettige en informatieve manier kennis met het Overijsselse landschap.

Lees meer

Swalkrûtes

Wandel door Friesland en maak kennis met afwisselende natuur en historisch rijke dorpjes.

Lees meer
Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteer
functionele cookies

Meer info