Wandelclubs in Nederland

Wandelclub aanmelden
Wandelclubs uit heel Nederland vind je op deze pagina. Je kunt kiezen voor een provincie. Als jouw wandelclub er nog niet bij staat kun je deze aanmelden voor plaatsing.

Toon

Heel Nederland

Rugzaklopers

Landelijk
De Rugzaklopers is een landelijke vereniging van mensen die er plezier in om met een volle rugzak door mooi landschap te wandelen. Ieder overnacht in zijn of haar eigen trekkers-tent en draagt die dus ook zelf mee. Het wandelen is niet op prestatie gericht, maar heeft een recreatief karakter. De wandelweekends worden door de leden zelf georganiseerd. We lopen en kamperen in elk seizoen, het hele jaar door dus. Eens per kwartaal komt ons clubblad "Voetlicht" uit. Hierin staan o.a. de weekend-agenda, weekend-verhalen en andere informatie over het reilen en zeilen van de club. De leeftijd van de leden varieert van 20 tot 60+
Lees meer

Harry's wandelclub

Papendrecht
Gezellig, genieten en gezond, wandelen in groepsverband in de natuur van Zuid Holland en West Brabant
Lees meer

Het Wandelgenootschap

heel Nederland
We zijn een kleine landelijke wandelgroep. Onze leden (40+ tot 65+) komen voornamelijk uit Noord-Holland en Utrecht. Honden zijn bij ons hartelijk welkom. We organiseren, bij toerbeurt, 6 of 7 zondagse wandelingen per kwartaal. Vaak op de Veluwe en in Utrecht, soms meer naar het oosten of het zuiden. De wandelingen beginnen rond 11:00 uur.
Lees meer

Zwerftochten NKBV

heel Nederland
De zwerftochtengroep is onderdeel van de Nederlandse Klim- en Bergsportvereniging (NKBV) en organiseert wandelingen in Nederland en in de omgeving van Nederland (met name Eifel en Ardennen).
Lees meer

Drenthe

De Stappers

Noord-Midden Nederland
Wandelgroep De Stappers heeft plaats voor medestappers. 1 x in de maand op zondag lopen wij zo'n 20 à 25 kilometer. We zijn bijna klaar met het Drenthepad, in 2013 beginnen we met het Jacobspad. Neem eens een kijkje op onze site. Lijkt het je wat en wil je ook eens meelopen? Stuur dan een emailtje.
Lees meer

lansz

assen
lansz is een wandelclub voor de alleenstaande, gescheiden, wed/naars om om de 14 dagen gezamenlijk er op uit te trekken door mooi Drenthe
Lees meer

Flevoland

5000stappen

Almere
Elke week een uur wandelen met een groep op diverse locaties, voor een minimaal bedrag per keer.
Lees meer

Aldefit

Almere
Elke tweede zondag van de maand van 10:00 tot 11:00 uur in Almere Poort Barefoot wandelen in Almere. We vertrekken vanaf parkeerplaats stadsbos Pampushout, gelegen aan de Homeruspad in Almere Poort. Onder begeleiding van een ervaren coach gaan we een uurtje op onze blote voeten wandelen in stadsbos Pampushout. Regelmatig blootsvoets lopen op verschillende ondergronden heeft een gezonde werking op het hele lichaam. Heb je nog nooit barefoot gelopen, ook dan ben je welkom! Tijdens de wandeling worden er wat oefeningen en technieken aangereikt om het lopen te vergemakkelijken. Het is niet verplicht om de hele wandeling blootsvoets te lopen. Als je het blootsvoets lopen nog niet lang vol kan houden of nog maar weinig gedaan hebt, neem dan zeker een paar schoenen mee! Deelname is 5,- euro per keer. De wandeling gaat door bij vijf aanmeldingen. Voel je vrij om aan te sluiten.
Lees meer

Almeerdaagse

Almere
Waarom niet in Almere? dat dacht ik regelmatig en uiteindelijk heb ik het zelf bedacht. veel vrijheid voor de wandelaar: kies zelf het aantal dagen, kies zelf elke dag de gewenste afstand, sla een dagje over. Alles mag en kan in Almere tijdens de Rabobank Almeerdaagse. in 2009 werd de eerste tocht georganiseerd en in 2010 wordt van dinsdag 22 t/m zondag 27 juni de tweede editie gehouden.
Lees meer

Stichting Perípatoo

Lelystad
De Stichting Perípatoo werd op 20 oktober 1994 opgericht met als doel de inwoners van Lelystad te laten kennismaken met de wandelsport en om wandelaars van buiten Flevoland de natuur in Lelystad en omgeving te laten ontdekken. Wandelaars die in de afgelopen zeven jaar bij ons zijn komen lopen hebben ontdekt dat Flevoland méér heeft te bieden dan lange rechte polderwegen. Niet voor niets weten steeds meer wandelaars ons te vinden.
Lees meer

Trim Slim Almere

Almere
Sportief wandelen en Nordic Walking in Almere.Woon je in Almere en ben je op zoek naar een actieve wandelvereniging? Sluit je dan aan bij Vereniging Trim Slim Almere. Dagelijks kun je bij ons terecht voor trainingen op je eigen niveau. Gewoon voor het onderhouden van je gezondheid, maar ook trainen voor wandeltochten en vierdaagse tochten. Onder begeleiding van ervaren trainers is het mogelijk om 7 dagen per week te sporten in een ongedwonge sfeer. Trim Slim is ook de organisator van de Apenloop.
Lees meer

Wandelgroep Almere Haven

Almere Haven
Vrijdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur een power walk wandelroute van 5 kilometer door het mooie Almere Haven. Voor een gezellige sportieve informatieve ochtend voor een leuk dagje uit.
Lees meer

Friesland

Fryslân Swalkers

Leeuwarden
Voor alle mensen die van wandelen houden. En voor alle mensen die van Fryslân houden of die ermee willen kennismaken. Wij organiseren elk jaar wandeltochten van verschillende afstanden: 5, 10, 15, 25 en 40 kilometer.
Lees meer

Wandelpool55 Leeuwarden

Leeuwarden
Wandelpool55 organiseert maandelijks een dagwandeling van 15-20 km in de provincie en een middagwandeling van 8-10 km rondom Leeuwarden.
Lees meer

WV de Trochsetters

Drachten
De Trochsetters hebben wandelaars die 5, 10 of 15 km wandelen in groepen of individueel.
Lees meer

Gelderland

Chr. Wandelsportver. Varik-Heesselt

Varik
Wij zijn een wandelvereniging met ongeveer 25 leden. Iedere zaterdagochtend wandelen wij in de Betuwe of in de naaste omgeving. Dit zijn vaak eigen tochten waarbij autoverkeer zoveel mogelijk wordt vermeden. De route varieert tussen de 7 en max 15 kilometer en soms lopen wij in 2 groepen. De koffie/theepauze proberen we wel gezamenlijk te houden. De contributie is 25 euro per jaar.
Lees meer

De Blarentrappers 50 KM

Nijmegen
Wij zijn de vrolijke wandelaars van de Nijmeegse vierdaagse. Wij zijn op zoek naar mensen die met ons willen wandelen, zingen en lol trappen. Helaas door splitsing van de groep van 50 km naar 40 km zijn er helaas op de 50 km afstand nog maar een paar lopers. Daardoor willen wij U aanspreken of U met ons mee wilt wandelen. Door middel van de muziek wandelen wij 4 dagen lang met plezier. Ook zelf zingen wij menig deuntje, om het tempo op peil te houden.
Lees meer

De Buitenbeentjes Nijmegen

Nijmegen
Bij wandelgroep De Buitenbeentjes kun je wekelijks wandelen in de omgeving van Nijmegen. De wandelingen zijn ca. 7,5 km en starten en eindigen bij horeca. De wandelgroep is voor en door mensen met een verminderd energieniveau, door burn-out of anderszins, voor wie wandelen een manier is om in balans te komen en/of te blijven.Inmiddels is de groep divers.
Lees meer

De Slakkengang

Nijmegen
Bij de dinsdaggroep van wandelgroep De Slakkengang kun je wekelijks wandelen in de omgeving van Nijmegen. De wandelingen zijn ca. 7,5 km en we starten en eindigen bij horeca. De wandelgroep is een initiatief voor en door mensen met een verminderd energieniveau, door een burnout of anderszins, voor wie wandelen een manier is om in balans te komen en/of te blijven. Inmiddels is de groep divers. Iets voor jou?
Lees meer

En Route

Nijmegen
En Route wandelt in het weekend, op zaterdag, of op zondag. Afstanden: 7,5-10 km en 11-15 km. Honden zijn welkom bij de wandelingen. Omgeving: Duitse Reichswald, Rijk van Nijmegen, Betuwe, Noord-Brabant, Gendtse Waard. Ca. 14 personen per wandeling, ruim 40 leden, mannen en vrouwen. Leeftijd: 40-79 jaar. We bestaan sinds juni 2018.
Lees meer

Magnus

Nijmegen
Wandelvereniging Magnus werd opgericht op 25 juli 1982, tijdens een bezoek aan de Arcense bierbrouwerij. Het daar gebrouwen bier werkte inspirerend op de keuze van een naam voor onze vereniging. De naam Magnus drukt de sterke band uit die onze vereniging thans heeft met Nijmegen, de stad die door Keizer Traianus de naam Noviomagum kreeg. Nijmegen is dankzij ’s werelds grootste wandelevenement, de Internationale Vierdaagse, hèt symbool voor de wandelsport. De band met Nijmegen komt verder tot uiting in ons logo, dat naast het standbeeld van Karel de Grote (Carolus Magnus), ook het profiel van de voor Nijmegen zo karakteristieke Oude Waalbrug draagt.
Lees meer

Onze Wandelgroep Zuid-Oost Veluwe

Arnhem
Elke zondag lopen wij een wandeling in de omgeving van Arnhem, doorgaans afwisselend in de ochtend en in de middag. De afstanden variëren tussen de 7 en 12 km. Bij ons ligt de nadruk op gezelligheid en genieten van de omgeving. Meelopen met ons is gratis en heel toegankelijk, o.a. door ons flexibele aan- en afmeldbeleid en doordat nieuwe mensen zich snel thuis voelen bij de groep. Er is altijd plaats voor nieuwe deelnemers, dus kijk maar eens op onze website en neem gerust contact op als je wilt komen meelopen om te zien of het iets voor je is.
Lees meer

Sportief Wandelen en Nordic Walking Wijchen

Wijchen
Sportief wandelen en Nordic Walking - Wijchen
Lees meer

Stichting Schuiteman Accountants Wandelactiviteiten

Voorthuizen
Gezamelijk lopen van tochten op op zaterdag avonden - jaarlijks wandelfestijn 12-5-07
Lees meer

w.s.v. DES Ugchelen

Ugchelen
Wij zijn een leuke groep mensen in de leeftijd van 12 t/m 65 jaar. Wij wandelen één keer in de twee weken op de zondag
Lees meer

w.s.v. Nooit te Ver

HUISSEN
Een sportieve vereniging die al 60 j. bestaat en die een zwanentocht en een avondvierdaagse organiseren en daarbij ook nog gaan wandelen met de leden door heel nederland
Lees meer

Wandel met Op Stap

Arnhem
Stichting Wandel met Op Stap, opgericht in 2023, bestaat uit een groep enthousiaste, sociale, gemotiveerde en stimulerende mensen van verschillende leeftijden die in een ongedwongen, vrijblijvende en gezellige sfeer in groepsverband ontspannen en verantwoord willen wandelen om te bewegen, buiten te zijn, hun conditie te verbeteren of op peil houden.
Lees meer

Wandelvereniging Gorssel

Gorssel
Wandelen in onze en uw natuur
Lees meer

WIOS Epe

Epe
Onze vereniging bezoekt elke maand 1 wandeltocht in den lande en wandelt 1 keer in de veertien dagen in Epe op de zondagmorgen. Verder organiseert onze verenging zelf een drietal wandeltochten.
Lees meer

WIOS `81

Nijmegen

WSV Brummen

Brummen
Onze vereniging bestaat al ruim 40 jaar en wekelijks wandelen wij met een groep mensen op zaterdag en/of zondag in een straal van ca. 80 km rondom Brummen. Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel en iedereen is welkom.
Lees meer

WSV Paschalis

Wijchen
wij organiseren de Paschalismars en de Winterwandelserie die uit 5 verschillende tochten bestaat
Lees meer

Groningen

De Blijde Wandelaars

Blijham
Ook in 2002 organiseert onze vereniging weer enkele wandeltochten, waar u van harte welkom bent. In 2002 zijn er de volgende tochten: Wandeltocht op 25 mei in Blijham Wandeltocht op 17 augustus in Bellingwolde Wandeltocht op 19 oktober in Wedde
Lees meer

De Boetenbaintjes

Groningen
Wie zijn de Boetenbaintjes?
De Boetenbaintjes is een wandelvereniging in de stad Groningen voor langeafstandlopers. We zijn opgericht op 6 januari 1994. De groep is echter al actief vanaf september 1993.
Wat voor tochten organiseert de vereniging?
Elke tweede zaterdag van de maand organiseren wij een wandeltocht met een lengte van 15 km of meer, veelal over lange afstandspaden, zoals het Pieterpad en het Drentepad. Meestal zijn de tochten tussen de 20 en 25 km.`s Zomers hebben wij daarnaast langere tochten op het programma. Verder doen we mee aan door derden georganiseerde tochten. Eenmaal per jaar organiseren we een wandelweekend. Ons vertrekpunt is het Centraal Station te Groningen.
Wie zijn je medewandelaars?
Met onze wandelingen gaan enthousiaste wandelaars mee, vanaf ongeveer 25 jaar. We wandelen in een stevig tempo (5 à 6 km per uur), maar het is voor iedereen met een redelijke conditie wel vol te houden. Bovendien pauzeren we altijd op ongeveer de helft van de tocht en houden we regelmatig korte stops onderweg. Na afloop gaan we nog even gezellig wat met elkaar drinken.
Lees meer

Limburg

De wandelgroep Euregio

Landgraaf
De wandelgroep Euregio organiseert elke zondagmorgen begeleide wandelingen van 11 tot 15 km.soms iets meer, in Midden en Zuid-Limburg en de Euregio.
Lees meer

Door Wilskracht Sterk

Afferden

R.K S.W.V De vrolijke Tippelaars

Roermond
De voormalige wandelvereniging R.K. WSV De Vrolijke Tippelaars Roermond is door broeder Michiel (Herman de Groot) in 1947 opgericht. Deze veelzijdige man was zelf ook een fanatiek loper. Hij heeft de slogan bedacht `loop mee op Pinkster twee met de DVT`, met andere woorden de wandeltocht van De Vrolijke Tippelaars werd altijd op de tweede Pinksterdag te Roermond gehouden.
Lees meer

Vividus-Vitaliteits-Wandelaars

Venlo
Wij wandelen elke vrijdag om 13:30 tot 15:00 start bij Health&Racket Heymansstraat 101 5927NP Venlo
Lees meer

wandelclub heijenrath

heijenrath
2 maal per maand gezellig samen wandelen op ons gemak met terrasje erbij mensen, die net als ik, graag een leuke activiteit willen delen met anderen, sociale mensen die een beetje sportief zijn en zich op dit 2 wekelijkse uitje verheugen
Lees meer

Wandelclub Jo-Ne Vijlen

VIJLEN
De club organiseert 2x per jaar een eigen wandeling in een heuvelachtig landschap.
Lees meer

Wandelsportvereniging E.H.S. Venlo

Venlo
Wandelsportvereniging E.H.S. Venlo is al sinds 1966 actief in de wandelsport. Ze organiseren in het winterseizoen 5 a 6 tochten, en in mei organiseren ze altijd een bloesemtocht. Op de site zijn diverse foto`s te vinden (o.a. van bezochte wandelingen), en uiteraard ontbreken links naar andere verenigingen en wandel(sport)sites niet.
Lees meer

Wandelsportvereniging Echt

Echt
Informatie over de vereninging en over de Avondvierdaagse Echt, de Wintertocht, de Lentetocht en de avondwandelingen.
Lees meer

WSV Crescendo Schinnen

Puth-Schinnen
Secretariaat: F.WillemsWenckebachstr 2 6166BB Geleen(LB)
Lees meer

Noord-Brabant

Al Weer Wandelclub

Eindhoven
De Al Weer Wandelclub is een informele wandelclub uit Eindhoven. Gezelligheid, in de natuur zijn en af en toe een beetje avontuurlijk zijn onze uitgangspunten. We gaan één keer in de maand wandelen. We lopen samen uit samen thuis. De lengte van de wandelingen is ongeveer 20 km. Honden worden niet toegelaten.
Lees meer

De Grenslopers

Luyksgestel
Wandelingen De Kempen, iets ten zuiden van Eindhoven.
Lees meer

De Schoenveter


De Schoenveter, opgericht op 1-1-2000, is een club voor mensen die houden van wandelen, fietsen, water, natuur en….. gezelschap. Maar het accent zal toch vooral liggen op wandelen. Elke week organiseren we de mooiste wandeltochten in Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Utrecht. Ook zullen we regelmatig een weekeindje erop uit gaan in Nederland, België Frankrijk of……… , met de tent of in een huis(je).
Lees meer

Eindhovens Wandelclubje

Eindhoven
Wij zijn een informele wandelclub voor Eindhoven en omgeving. In april 2000 zijn we gestart. We gaan één keer in de maand wandelen. We lopen samen uit samen thuis. De wandeltocht is altijd op zondag. De lengte van de wandelingen is ongeveer 10 km. Een deelnemer brengt een hond mee. Honden worden niet meer toegelaten.
Lees meer

Heerlijkwandelen

Dussen
Wandelen in groepsverband voornamelijk in Noord-Brabant. Wandelen door de mooiste natuurgebieden van Brabant.
Lees meer

KBO-Oisterwijk-wandel

Oisterwijk
Wandelaars van boven de 55 jaar die de 1e en 3e woensdag van de maand een wandeling gaan maken
Lees meer

OLAT - Ollandse Lange Afstand Tippelaars

Olland
In 1967 besloot een aantal actieve wandelaars uit de omgeving van de plaats Sint-Oedenrode in het kerkdorp Olland in café Rijken-Toelen een wandelvereniging op te richten. Zij trainden gezamenlijk voor de vele Kennedy-marsen in de omgeving. Als doel hadden zij trainingstochten en ook zelf een Kennedy-mars te organiseren. Zij richtten de wandelsportvereniging OLAT (Ollandse Lange Afstand Tippelaars) op, 23 november 1967 dit was de officiële start. De leden van OLAT beoefenen alle takken van de wandelsport. Van kort tot lange afstand (10 km tot meer dan 200 km), recreatief tot wedstrijdwandelen, georganiseerde tochten en wandelwegen.
Lees meer

Powerwalk Veldhoven

Veldhoven
Wandelen met power, zonder stokken! Is de sportschool niks voor jou en vind je hardlopen te belastend voor je lichaam. Probeer Powerwalk Veldhoven dan zeker eens! Wie weet is dit `de` sport voor jou! Stevig doorstappen met minder kans op blessures omdat je je gewrichten minder belast dan bij hardlopen. Doordat we in een hoger tempo wandelen en we daarbij simpele oefeningen doen, gaat je hartslag zodanig omhoog dat je conditie verbetert. Naast dat buiten bewegen gezond voor je is, verbrand je ook behoorlijk wat calorieen. We Powerwalken in een groep, dat is motiverend en gezelliger dan alleen. Kun je een uur stevig doorstappen? Dan is Powerwalk wellicht ook iets voor jou!
Lees meer

SNJB

Breda
Wandelorganisatie

St. Willibrord

Deurne
WandelSportVereniging St. Willibrord richt zich vooral op het recreatieve wandelen, maar mag ook de lange afstandslopers onder haar leden tellen. Informatie over het lidmaatschap is ook op deze pagina te vinden.
Lees meer

THOR

Roosendaal
Wij bieden naast wandelen, ook atletiek, nordic walking, gym en jeu de boules aan.
Lees meer

Wandel Comité "Ons Genoegen"

Schaijk
Wandel Comité Ons Genoegen uit het Brabantse Schaijk
Lees meer

Wandelvereniging De Losse Feeter

Etten-Leur
De losse feeter is sinds de oprichting in 2004 een begrip in Etten-Leur en omgeving. 5x per week trekken wij er op uit om samen een mooie route in onze, maar ook in omringende, gemeente(n) te lopen in afstanden van 5 en 10 kilometer. Bij terugkomst van een wandeling is er altijd gelegenheid om gezamenlijk koffie te drinken en nog gezellig na te praten.
Lees meer

Weekend Tourist

Bergen op Zoom
Op zondagmiddag 1 x per maand ong. 15 km. in N. Brabant en Antwerpen.

WSV Waalwijk 82

Waalwijk
9 wandeldagen per jaar, wij lopen door het natuurgebied Loonse en Drunense duinen.
Lees meer

Noord-Holland

Aalsmeerse Wandelsport Vereniging

Aalsmeer
De Aalsmeerse Wandelsport Vereniging heeft een wandelprogramma dat in elke periode van het jaar voor een iedereen wat te bieden heeft. Wandeltochten in de korte en middellange afstands klasse, door polders om Aalsmeer maar ook in en om het Amsterdamse Bos. Daarnaast organiseren we 14 tal bustochten per jaar.
Lees meer

Het Gouden Boltje

Texel
Een groep mensen wilde in 1961 een avondvierdaagse organiseren voor de kinderen op Texel. Uit deze avondvierdaagsecommissie is in dat jaar de wandelsportvereniging "Het Gouden Boltje" ontstaan. De vereniging sloot zich aan bij de NHWB (Noord Hollandse Wandel Bond). Het Gouden Boltje organiseert de meeste wandeltochten onder auspiciën van de NHWB. De lammetjeswandeltocht, Rondje om Texel en de herfstwandeltocht zijn eigen tochten van Het Gouden Boltje.
Lees meer

LACH

Haarlem
Bij de Lopend Actief Club Haarlem lopen een 15-tal 50 plussers, elke 2e zaterdag van de maand. We wandelen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht, 15 à 20 km. We lopen zo'n 5km/u en organiseren alles om beurten. (Hoewel dat niet hoeft, meelopen is ook prima). Eens per jaar lopen we een weekend elders in het land. Meer info: anneke.huldij@planet.nl
Lees meer

Sportwandelschool Westfriesland

Hoorn
Sportief Wandelen is voor iedereen die aan de fitheid wil werken. Cursussen en training in Nordic Walking.
Lees meer

Sticht Gooise Wandelsport Bond

Gooi
De SGWB is een regionale organisatie, aangesloten bij de NWB de Nederlandse Wandelsport Bond.
De SGWB en de bij haar aangesloten wandelverenigingen organiseren wandeltochten, in afstand variërend van 5 tot 50 km in de prachtige natuurgebieden van het Gooi en het Sticht.
Naast de wandelingen in de weekeinden zijn er natuurlijk ook de jaarlijkse Avondvierdaagse.

Kortom, als u ook eens gezond, sportief en gezellig bezig wilt zijn, kijk dan eens naar ons Wandelprogramma.
Lees meer

SV de Lange Afstand Tippelaars

Amsterdam
Sportvereniging `de Lange Afstand Tippelaars` heeft een wandelprogramma dat voor een ieder wat te bieden heeft. Wedstrijden en prestatietochten worden afgewisseld met wandeltochten in de middellange- en lange-afstands klasse.
Lees meer

Uitspanning Door Inspanning - Samen Op Stap

Hoorn

Vrolik Voorwaarts!

Amsterdam
Wekelijks op maandag een wandeling (8-15 km) als mooi begin van de week, gezellig samen al wandelend de rafelrandjes van de stad ontdekken, de natuur en soms ook de binnenstad. Elke keer starten we weer ergens anders.
Lees meer

Wandelgroep K3

Haarlem
K3 is de naam van deze gezellige wandelgroep en staat voor: aangenaam wandelen, goede onderlinge contacten met na afloop gezamenlijk eten.
Lees meer

wandelgroep zbsv

Koog aan de Zaan
info over onze wandelgroep
Lees meer

Wandelsportvereniging Huizen

Huizen
De wandelsportvereniging Huizen organiseert wandeltochten, in afstand variërend van 5 tot 40 km, hoofdzakelijk in de prachtige natuurgebieden van het Gooi waar wij werkzaam zijn. Naast de wandelingen in de weekeinden is er natuurlijk ook de jaarlijkse Avondvierdaagse in Huizen. Het Paradepaartje van de Wandelsportvereniging Huizen is de Tafelbergtocht.
Lees meer

WSV De Laatste Loodjes

Wormer
De site bevat info over onze vereniging, de geschiedenis van DLL, de Molen- en Merentocht.
Lees meer

WSV Steeds Voorwaarts Hoofddorp

Hoofddorp
Wij organiseren in april de Dik Tromtocht, in mei Meerwandelen, in oktober de Herfstkleurentocht en in juni de Avond 4-daagse in Hoofddorp. 14 maal per jaar gaan de leden met de bus op stap om ergens in Nederland te gaan wandelen.
Lees meer

Overijssel

Tenggara Touch

Zwolle
Wat begon als een weddenschap is voor Petrus Rada uitgelopen op een ware missie. Elf jaar geleden vertelde hij zijn vrienden dat hij de Nijmeegse wandelvierdaagse wel zou kunnen lopen. Sinds die tijd loopt hij hem elk jaar en zijn negentien anderen in zijn voetsporen getreden. Allemaal van Molukse afkomst, allemaal verbonden met het eiland Groot Kei en allemaal woonachtig in Zwolle.
Lees meer

VrouwSportief

Hengelo
VrouwSportief heeft een wandelgroep speciaal voor vrouwen in Twente.
Lees meer

Wandelgroep Colmschate

Deventer

Wandelgroep Raalte

Raalte
Wij zijn een wandelgroep die elke maandag en woensdagavond voor 1,5 uur er op uit trekt.

Wandelvereniging Ambulare Wierden

Wierden
Wo 5 en 10 km. 19.00 en Vr 14.00 5 km v.a. VV Omhoog.
Lees meer

Zwolse Wandel Verenigingen

Zwolle
De Zwolse Wandel Verenigingen is een overkoepelende organisatie die vandaag de dag bestaat uit de 3 Zwolse wandelsportverenigingen. Gezamenlijk organiseren zij verscheidene wandeltochten in de regio waaraan een ieder, lid of geen lid, kan deelnemen. De deelname aan deze wandeltochten varieert van 150 tot bijna 4.000 deelnemers.
Lees meer

Utrecht

De KIWI's

Utrecht
Wij (de KIWI's ) zijn een gezellige wandelgroep van zo'n 15 mensen uit ( de omgeving van) Utrecht. We wandelen elke 2e zaterdag van de maand, waarbij steeds iemand uit de groep de wandeling organiseert. De routes gaan van station naar station, en de lengte ligt gemiddeld tussen de 16 en 18 km. Ons tempo ligt rond de 4 km per uur. Naast lekker wandelen, vinden we een prettige en losse sfeer belangrijk.
Lees meer

de Utrechtse Wandelclub


Een wandelclub voor iedereen die in groepsverband wil wandelen. Het is geen verplichting om iedere week mee te wandelen of routes uit te stippelen maar mag wel.
Lees meer

Frisse Neus

Nieuwegein
Wij wandelen iedere 1e zondag vd maand ca. 13 km in Midden-Nederland. Doelgroep: 35-60j, HBO/WO opleiding.

Hiker Online

Mijdrecht
Hiker Online is een christelijk Hiking & Outdoors initiatief voor mannen en vrouwen. De gedachte erachter wordt verwoord in ons logo: wij zien ons leven als een wandeling met God en met elkaar. En voor ons is hiken daarom een activiteit waarbij iedereen welkom is. Onze hikes zijn elke keer weer bijzonder, door de uitdaging, de omgeving en de ontmoetingen met elkaar! Samen wandelen, genieten van de natuur, goede gesprekken en veel lachen. Dat is wat we doen bij Hiker Online.
Lees meer

VAC-Utrecht

Utrecht
VAC is een gezelligheidsclub. Leden zijn HBO/Ac van 30- 50 jr. Wandelen elke 3e zondag van de maand.
Lees meer

Wandelclub IJsselstein

IJsselstein
Wandelclub IJsselstein is voor IJsselsteiners die het leuk vinden om vrijblijvend en gezellig met elkaar te wandelen in en buiten IJsselstein. Zoek je mede-IJsselsteiners die wel houden van een beetje doorstappen? Kom dan bij de IJsselsteinse wandelclub! Wij wandelen elke dinsdag en donderdagavond in IJsselstein en hebben afhankelijk van het weer elke zaterdag of zondag een wandeltocht buiten IJsselstein. Wandel jij mee?
Lees meer

Wandelgroep Utrecht

Utrecht
Gezellig iedere 3e zondag van de maand ca. 20 km wandelen! Meld je aan! (eis: 30-50 jr, HBO/ac opl).

Wandelgroepje Utrecht

Utrecht
wandelclubje dat 1x per maand 20-25 km wandelt (20-35j) in de omgeving utrecht, maar ook erbuiten.
Lees meer

Zeeland

Wandelsportvereniging 't Zand

Middelburg
Wandelsportvereniging 't Zand organiseert en promoot wandeltochten, al dan niet in samenwerking met zuster organisaties. De vereniging hoopt zoveel mogelijk mensen te interesseren voor de wandelsport. De bedoeling is ook om de wandelsport voor iedereen aantrekkelijk te maken.
Lees meer

WSV Zelden Rust Terneuzen

Terneuzen/Hulst
WSV Zelden Rust organiseert drie gepijlde tochten per jaar en wandelt bij andere clubs.

Zuid-Holland

De Helle-VOET-stappers

Hellevoetsluis
Een gezellige club, met verschillende wandelactiviteiten. Bekijk onze website om daar een indruk van te krijgen. En natuurlijk: Van Harte Welkom.
Lees meer

De Noordwijkerhoutse Strandlopers

Noordwijkerhout
De Noordwijkerhoutse Strandlopers kent zowel hardloop als wandelgroepen. De wandelgroepen worden begeleid door ervaren trainers.
Lees meer

De Vrolijke Stappers

Giessenburg
Uit onvrede over de gang van zake bij een andere wandelsportvereniging hebben wij op 6 september 1991 W.S.V. De Vrolijke Stappers opgericht. We hebben als vestigingsplaats Giessenburg, maar hebben vooral leden in de regio tussen Delft en Dordrecht. Verder zijn we aangesloten bij de Dordtse Wandel Federatie en de K.N.B.L.O, en natuurlijk bij de Kamer van Koophandel.
Lees meer

Door Eendracht Sterk

Gouda
Georganiseerde wandelingen worden door wandelsportverenigingen, buurthuizen, oranjeverenigingen, enz georganiseerd. Al deze wandelingen worden aangekondigd in `Het Landelijk Wandelprogramma`. Deze is bij de diverse wandelingen te koop of aan te vragen bij wandelbonden.
Lees meer

Loopgroep Pendrecht Rotterdam


sportief wandelen onder begeleiding van een ervaren trainer, elke dins- en donderdagavond in het rond het Zuiderpark in Rotterdam.
Lees meer

Sterker Door Strijd

Den Haag

Sterklopen

Vlaardingen
Wilt u beginnen met een sportieve manier van bewegen? Sterklopen voorziet u in deze behoefte. Sportief wandelen is wandelen, maar dan op een sportievere manier dan zomaar een stukje wandelen. Er wordt stevig doorgewandeld maar wel op een niveau dat een gesprek voeren nog goed te doen is. Uw leeftijd speelt geen rol. Iedereen kan deelnemen doordat het sportief wandelen een veilige manier van bewegen is. Het is voor iedereen die aan zijn of haar fitheid wil werken de ideale activiteit. Door de professionele begeleiding en een verantwoorde trainingsmethodiek biedt het meer dan het gewone wandelen. Samen trainen is gezellig en is een extra stimulans om je op weg te helpen naar een betere conditie.
Lees meer

Vierdaagse Team Liemeer

Nieuwveen
Vierdaagse Team Liemeer: samen op weg naar o.a. de Vierdaagse van Nijmegen!
Lees meer

wandelsportvereniging de Zeemansloop

Den Haag
Wij zijn een vereniging met ca 20 leden en wij organiseren jaarlijks in april onze Zeemansloop. Een aantal lkeden lopen dieverse tochten verpreid nover Nederland en de 4 Daagse van Nijmekgen, de Gooise 4 Daagse en de Apeldoornse 4 Daagse
Lees meer

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info