Bijzondere bergwandeling Zwolle

Westerveldse Bos met voormalige vuilstort, Agnietenberg

Versiedatum: 19-03-2024

Westerveldse AaLangs de Westerveldse AaWesterveldse AaBoerderij HelderlichtWijde AaSlingerpadPad langs de rand van de Aa-landenGraspadWesterveldse Bos Strandje aan de Westerveldse KolkZicht op de Hasselterdijk aan het Zwarte WaterDe Berg opBovenop de bergUitzicht op NoorderkolkNaar benedenPad tussen Zwarte Water en NoorderkolkHaventje van visserijvereniging De HengelsportUitzicht op NoorderkolkErve WesterveldPad over de dijkBoerderij aan de BrinkhoekwegBoezemkoppadWijde AaDodenwegWandelpad HolthagenTankweer op de VechtdijkVechtdijkAgnietenbergAgnietenbergAgnietenbergAgnietenbergAgnietenbergRestaurant AgnietenbergGedenkteken Thomas a KempisVogelkruis op begraafplaats KranenburgGrevenbosPad langs de afrastering van KranenburgLangs het ToddenbeltpadWesterveldse Aa
13 KM
Bron:

Naberpaden

Start:

bushalte Maaslaan, Zwolle

Details

Een afwisselende groene wandeling door het buitengebied ten noorden van Zwolle. De route loopt langs laaglandbeek de Westerveldse Aa en de Wijde Aa, daarna langs de rand van de wijk Aa-landen. Na een graspad door de weilanden en het Westerveldse Bos loop je via een pad langs het Zwarte Water de voormalige vuilstort Westerveld op, met een prachtig uitzicht over de Noorderkolk. Daarna langs de Wijde Aa, door de buurtschap Langenholte, over de Vechtdijk, de Agnietenberg en de begraafplaatsen Bergklooster en Kranenburg. Tot slot door het Grevenbos en langs de Westerveldse Aa terug naar de bushalte. 70 % onverhard.

Dit is een van de wandelingen die t.z.t. verschijnen in een gids van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Vooralsnog zijn ze te downloaden op www.naberpaden.nl, onder de rubriek Bijzondere bergwandelingen.

Wandelen met je smartphone!

Deze wandeling is ook
beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Recente reacties

Geen reacties bij deze wandeling in de afgelopen 3 maanden.

In de buurt

Toon in de buurt

Gratis nieuwsbrief

Ontvang één keer per maand wandelinspiratie van WandelZoekpagina


tip

Ontdek Nederland met meer dan 3000 wandelroutes

  • Op de website en in de app WandelZapp
  • Natuur-, stads- en GPS wandelingen
  • Uitgebreide routebeschrijvingen
  • GPS tracks
  • Wandelkaarten
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info