Groene Wissel 18: Delft

Delftse Hout en Bieslandse Bos

Groene Wissel Delft
 • Bron:

  Groene Wissels

 • Afstand:

  14 km

 • Startplaats:

  Delft

 • Startadres:

  station Delft
  Stationsplein 1
  2611 BV Delft

 • Coördinaten:

  52°0’23” N   4°21’23” E

U maakt eerst een leuke wandeling langs de oude stadsrand en gaat dan het Delftse Hout in, een prachtig wandel- en recreatiegebied. Vandaar naar en dan door het Bieslandse Bos naar de Dobbeplas. In beide gebieden zult u genieten van de bossen, de fraaie waterpartijen en het vele natuurschoon. Op de terugweg wandelt u weer een stukje door het Bieslandse Bos en door de werkelijk schitterende, historische binnenstad naar het station.

Laatste versie: controleer voordat je gaat wandelen even of je de laatste versie van de routebeschrijving hebt. Het versienummer vind je rechtsonder in het kaartje.

Reacties op wandelingen

Brug tijdelijk afgesloten

Fred Mulder, 24-06-2019

Gisteren hebben wij de Groene Wissels wandeling nr. 18 gelopen. In punt 2, 9 regels van onderen: Bij aw 70344 RD bug over. Deze brug is in reparatie en afgesloten. Volgens de borden duurt dat tot 1 augustus 2019. Dat is op te lossen door voor die brug links af de grasdijk op te gaan tot de volgende (boog)brug Deze rechts af over te gaan, aan de andere kant de weg over te steken en dan zie je het infopaneel waar je langs gaat en ben je weer op de route.

Prachtig uitgezette wandeling

Coby, 13-11-2016

Wij hebben Donderdag 10-11-2016 deze wandeling gelopen. Een prachtig uitgezette wandeling. Het begin en einde in de stad is erg leuk. Wij zijn alleen een stukje verkeerd gegaan, dat was bij Aw 18830RD ri Dobbeplas, dat was een beetje moeilijk te lezen. Maar we hadden het gauw door dat wij niet goed gingen en kwam het weer in orde. Dit is een aanrader, met een prachtig stuk natuur onderweg.

Wandeling

Corine Martini, 30-07-2016

Erg leuke wandeling begint in het centrum van Delft maar als snel ben je in het bos en de polder. Goede route omschrijving. Af en toe moet je wel een beetje opletten.

Toon meer

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Horeca

Knus, Delftse Hout P1

Zavelpad 3

2616 LH Delft

Restaurant Buytenhout

Oudeweg 100

2631 PB Nootdorp

Wandelen met je smartphone

Deze wandeling is ook beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info