Groene Wissel 163: Winterswijk

Bekendelle en Buskersbos

Groene Wissel Winterswijk
 • Bron:

  Groene Wissels

 • Afstand:

  19 km

 • Startplaats:

  Winterswijk

 • Startadres:

  station Winterswijk
  Stationsstraat 32
  7101 GH Winterswijk

 • Coördinaten:

  51°58’1” N   6°42’59” E

U zult in deze omgeving vast wel eens een van de LAW-paden of de NS-wandeling gelopen hebben. Deze wandelroute is toch weer anders en verbindt de prachtige bosgebieden Bekendelle en Buskersbos met elkaar; in beide bossen wandelt u over prachtige slingerpaadjes langs de meanderende beek Boven-Slinge. Wandelend over de vele verbindende landwegen tussen deze twee gebieden, zult u genieten van het fraaie en rustieke Achterhoekse coulisselandschap. Aan het einde wandelt u door het gezellige centrum van Winterswijk.

Laatste versie: controleer voordat je gaat wandelen even of je de laatste versie van de routebeschrijving hebt. Het versienummer vind je rechtsonder in het kaartje.

Reacties op wandelingen

Groene Wissel 163: Winterswijk

Kulakov, 05-08-2020

Vandaag deze prachtige route gelopen. De route is echt een aanrader! Op het begin kom je op wat populairdere wandelpaden terecht maar ik heb minimaal 75% van de tijd op stukken gelopen waar ik helemaal niemand tegen kwam. De routebeschrijving is nog steeds kloppend en prima te volgen, al was het na beekbrug kwam ik helaas niet op de Wooldseweg uit, maar dat zal waarschijnlijk aan mijn oriëntatievermogen gelegen hebben.

Reactie op T.R. van Dijk

Bart van der Schagt, 07-07-2019

Bedankt voor je opmerking. Ik zie het verschil tussen mijn en jouw tekst niet. Overigens is hier nog nooit iemand misgelopen. Zal wel een kwestie van interpretatie zijn....

Verbetering in beschrijving

T.R. van Dijk, 07-07-2019

Het was een heel mooie wandeling, erg van genoten, maar bij punt 3 de draad kwijt geraakt en na het nodige zoeken hervonden. Hierbij een voorstel om de zin: Na wat flauwe bochten volgt bij een boshoek een haakse rechterbocht, ga daarin LA, te wijzigen in: Na wat flauwe bochten volgt bij een boshoek een haakse rechterbocht. Loop die NIET in, maar neem hier het zand/graspad meteen links dat tussen twee akkers doorloopt.

Toon meer

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Horeca

Restaurant Berenschot's Watermolen

Wooldseweg 74

7108 AB Winterswijk

Wandelen met je smartphone

Deze wandeling is ook beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info