Groene Wissel 580: Wolfheze

Pannenkoekroute De Tijd

Groene Wissel Wolfheze
 • Bron:

  Groene Wissels

 • Afstand:

  8 km

 • Startplaats:

  Wolfheze

 • Startadres:

  station Wolfheze
  Parallelweg
  6874 BH Wolfheze

 • Coördinaten:

  52°0’19” N   5°47’32” E

U stapt de trein uit en gaat bijna gelijk aan de wandel door de Wolfhezer Bossen. U wandelt daarin over de allerleukste slingerpaden langs talrijke sprengen, gaat wat bruggetjes over en komt langs het graf van de bijzondere duizendjarige den. Zin in een versnapering, u bent daar snel bij Hotel Wolfheze met een gezellig terras. Daarna wordt het tijd voor de befaamde Wodanseiken. Over een hoog pad langs een spreng lopend heeft u daar een mooi uitzicht op. U kuiert een flink stuk over de Wolfhezerheide, kruist de Heelsumsebeek, steekt middels een ecoduct de A50 over en duikt een stil bos in. Na een fietspad langs het spoor bent u snel bij Pannenkoekenhuis De Tijd waar ook het station Wolfheze is.

Laatste versie: controleer voordat je gaat wandelen even of je de laatste versie van de routebeschrijving hebt. Het versienummer vind je rechtsonder in het kaartje.

Reacties op wandelingen

Schitterende wandeling

Ria Kriste, 18-03-2020

Gisteren deze wandeling gelopen en ik heb ervan genoten. En zoals ik gewend ben van de Groene Wissels is deze wandeling ook weer heel goed beschreven. Mijn hartelijke dank.

Vergeten

Yolanda, 27-11-2019

half november deze schitterende tocht gelopen. Ik kreeg hem met geen mogelijkheid op mijn gps dus weer met routebeschrijving op pad. Balen, maar ik was vergeten hoe goed de beschrijvingen van de Groene Wissels zijn.... ! we hebben genoten van een heerlijke tocht door de bossen. Het Bilderberg hotel onderweg is Fletcher geworden.

Heerlijke boswandeling

Alyssa Vrolijk, 14-08-2019

Heb deze vorige week gelopen, echt een heerlijke wandeling door een prachtig bos. Lekker rustig en de mensen zijn onwijs aardig. Dank jullie voor de fijne routebeschrijving, ik ga zeker terug.

Toon meer

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Horeca

Hotel café restaurant Wolfheze

Wolfhezerweg 17

6874 AA Wolfheze

Restaurant-pannenkoekenhuis De Tijd

Wolfhezerweg 87

6874 AC Wolfheze

Wandelen met je smartphone

Deze wandeling is ook beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info