Landgoedwandeling Heino

Kasteel 't Nijenhuis en nog vier landgoederen rond Heino

Versiedatum: 16-04-2023

Kasteel het NijenhuisBeeldentuin het NijenhuisKasteel het NijenhuisPrieeltje bij vijverVijver t NijenhuisNieuwe RaalterweteringVelnerwegErve De VelnerBeukenlaan landgoed WindesheimIngekapselde bordjes aan het eind van de beukenlaan 2017Boerderij De BrilPruimersalleePad langs de rand van landgoed t ReelaerDubbele beukenlaanLandgoed t ReelaerVervallen boerderijKoeienstal van t ReelaerHuis t ReelaerVervallen boerderij bij Huis t ReelaerLandgoed t ReelaerDe Vidal de Saint GermainwegVloedgravenEikenlaanDe VlaminckhorstWandelpad langs de esZicht op spieker en boerderij van De VlaminckhorstMariakapel RK kerk HeinoKruidentuin AllegaardjeVoormalige korenmaalderijDe leugenpompHuis t RozendaelVoormalige koetsierswoningHavezate t RozendaelBornweg, landgoed t RozendaelPachtboerderijtje t Rozendael
16 KM
Bron:

Naberpaden

Start:

station Heino

Details

Een prachtige wandeling door bos en veld en door het centrum van Heino. Bij Kasteel het Nijenhuis bevindt zich een fraaie beeldentuin en in het kasteel wordt moderne en eigentijdse kunst getoond. Verder voert de route over de landgoederen 't Rozendael, Windesheim, 't Reelaer en De Vlaminckhorst.

In de gids 'De mooiste landgoedwandelingen in Salland' is naast uitgebreide achtergrondinformatie een interview te lezen met de familie Van Ittersum van Huis het Rozendael.

Onverhard: 70 %

Let op: Het café van Museum De Fundatie is alleen toegankelijk met toegangsbewijs (met Museumkaart gratis). In kasteel het Nijenhuis en de beeldentuin zijn honden niet toegestaan!

Tip: De wandeling is bij routepunt 6 in te korten tot 14 km

Wandelen met je smartphone!

Deze wandeling is ook
beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Recente reacties

Geen reacties bij deze wandeling. Plaats als eerste een reactie.

In de buurt

Toon in de buurt

Gratis nieuwsbrief

Ontvang één keer per maand wandelinspiratie van WandelZoekpagina


tip

Ontdek Nederland met meer dan 3000 wandelroutes

  • Op de website en in de app WandelZapp
  • Natuur-, stads- en GPS wandelingen
  • Uitgebreide routebeschrijvingen
  • GPS tracks
  • Wandelkaarten
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info