Landgoedwandeling Zutphen 2

Stadspaleis, IJssel, Warnsveld, drie landgoederen, Berkel

Landgoedwandeling Zutphen 2
 • Bron:

  Naberpaden

 • Afstand:

  15 km

 • Startplaats:

  Zutphen

 • Startadres:

  station Zutphen
  Stationsplein 12
  7201 ML Zutphen

 • Coördinaten:

  52°8’39” N   6°11’40” E

Een afwisselende wandeling door de binnenstad en langs de waterrijke rand van Zutphen. Daarna door Warnsveld met de buitenplaats Welgelegen met Overtuin, over de landgoederen 't Velde en De Voorst en langs het riviertje de Berkel terug naar Zutphen.

In de gids 'De mooiste landgoedwandelingen in de Achterhoek' van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig is uitgebreidere informatie over de landgoederen te lezen.

Reacties op wandelingen

Antwoord op reactie

Marycke Naber, 05-09-2017

Routebeschrijving is verbeterd. Landgoedwandeling Zutphen loopt meer rechtstreeks naar Warnsveld, minder door die plaats heen en over een extra landgoed: Den Dam. Grand Café De Pauw in Warnsveld is vanwege brand pas per 1 maart 2018 weer open. Ik heb wél de gegevens van Asya Fastfood vermeld.

14 mei 2017

Jiska Leenhouwers, 14-05-2017

Vandaag 14 mei 2017 deze wandeling gelopen. Ongeveer tussen 9:00 en 12:30 uur. Vooral de eerste helft, die vooral door Zutphen en Warnsveld loopt is het veel lezen en loopt het minder lekker door. Ook meerdere straatnamen in de omschrijving niet helemaal juist. Uiteindelijk wel alles kunnen vinden en de wandeling uitgelopen. De tweede helft lekker door de weilanden en langs de Berkel gelopen. Behalve aan het begin en aan het eind was er vandaag geen horeca open onderweg. Toilet van de sportclub en bij een benzinestation kunnen gebruiken.

In de buurt

Toon in de buurt

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Wandelen met je smartphone

Deze wandeling is ook beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info