Lopen doe je zelf

Lopen doe je zelf
Vanuit persoonlijke kracht je levensloopbaan sturen

auteurIneke van den Berg en Arianne van Galen
ISBN9058711463

Recensie

Waarschijnlijk kent iedereen het: het gevoel dat er meer uit het leven en werk te halen is dan je nu doet. Je kunt dat gevoel accepteren, maar je kunt ook besluiten er wat mee te doen. Je kunt op zoek gaan naar inspiratie en concrete handvatten om het beste in jezelf naar boven te halen en te ontdekken wie je eigenlijk bent en wat je echt wilt. Zo kun je vanuit persoonlijke kracht je levensloopbaan sturen.

De auteurs nemen je mee op pad. Ze laten je op een bijzondere manier ervaren hoe je balans aanbrengt tussen hoofd, hart en lichaam. Deze balans biedt je inzicht in jezelf en meer vrijheid om keuzes te maken. Je leert hoe je op de kruispunten in je leven kunt kiezen voor de weg die bij jou past. Om zo met meer energie tegenslagen te verwerken en dromen te verwezenlijken.

Het boek is zo opgebouwd dat je stapsgewijs een proces doorloopt om je persoonlijke kracht te (her)vinden en tot nieuwe keuzes te komen. Het is aards en spiritueel tegelijk: ‘richt je ogen op de sterren en houd je voeten op de grond’. Ga dus voor je wensen en verlangens en benut je talenten optimaal. Maar blijf tegelijkertijd dicht bij jezelf en ga uit van je persoonlijke kracht.

Ineke van den Berg werkt als loopbaanadviseur, trainer en leidinggevende.
Arianne van Galen werkt als zelfstandig trainer, adviseur en coach.

bron: achterflaptekst van het boek.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info