Groene Halte wandelroutes Maasduinen

Groene Halte wandelroutes Maasduinen

Een stevige wandeling en dan lekker met de bus terug, dat is het idee achter de Groene Halte wandelroute. Dankzij buslijn 83 kunt u kiezen uit acht schitterende, goed gemarkeerde trajecten die samen een 114 km lange wandeling door de Maasduinen vormen. U zwerft hier over prachtige paden door uitgestrekte bossen, langs vennen, venen en landgoederen, over stuwwal en rivierduin en u doet gezellige dorpen aan. De route van Mook tot Venlo is opgedeeld in 8 trajecten die beginnen en eindigen bij een Groene bushalte van lijn 83.

Alle informatie over de route (routebeschrijving, gedetailleerde routekaart en achtergrondinformatie) is te vinden in vier folders, die ieder twee trajecten beschrijven.


Maasduinen 1
Afstand: 15 12 km
Beginpunt: Mook
Beginpunt: Afferden

Maasduinen 2
Afstand: 15 12 km
Beginpunt: Afferden
Beginpunt: Well

Maasduinen 3
Afstand: 16 13 km
Beginpunt: Well
Beginpunt: Lomm

Maasduinen 4
Afstand: 14 13 km
Beginpunt: Lomm
Beginpunt: Venlo

Het Limburgs Landschap heeft in samenwerking met busmaatschappij Hermes, het Nivon en het Wandelplatform de routes samengesteld. De Groene Halteroutes zijn met geel/rode markeringen aangegeven. Het is de bedoeling dat de wandelroute in de toekomst een echt streekpad wordt )het Maasduinen/Nierspad

De routebeschrijvingen zijn verkrijgbaar bij de VVV?s, diverse horeca- en recreatiebedrijven langs de route, bij Stichting het Limburgs Landschap (077-4737575), en bij Hermes: www.hermes.nl (0900-8212208).

Voor meer informatie: Stichting het Limburgs Landschap, Imke Vos 077-4737575.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info