Meerdaagse tochten

Lange Afstand Wandelpaden

Lange Afstand Wandelpaden

LAW staat voor Lange Afstand Wandelpad. De bekendste is het Pieterpad. Nederland telt veertien van deze paden. LAW's zijn gemarkeerd met wit-rode markering en beschreven in een wandelgids. De wandelingen worden onderhouden, gemarkeerd en beschreven in een wandelgids.

Lees meer
Streekpaden

Streekpaden

Streekpaden zijn meerdaagse tochten in een bepaalde streek van Nederland. De streekpaden variëren in lengte van 80 km (Texelpad) tot 260 km (Drenthepad). De paden zijn geel-rood gemarkeerd.

Lees meer
Themapaden

Themapaden

Themapaden zijn routes die in het teken staan van een specifiek thema. Themapaden zijn, net als de Streekpaden, meestal rondgaand en zijn geel-rood gemarkeerd, met per route een onderscheidend beeldmerk erin verwerkt.

Lees meer
NWB-wandelpaden

NWB-wandelpaden

De Nederlandse Wandelsport Bond (NWB) heeft een aantal wandelpaden in verschillende delen van het land in beheer. Van al deze wandelpaden zijn routebeschrijvingen gemaakt, waarin de rust- en en overnachtingsgelegenheden, kilometerafstanden en verbindingen met het openbaar vervoer staan vermeld. Het begin- en eindpunt van de NWB-wandelpaden ligt bij een NS-station. De routebeschrijvingen zijn voorzien van topokaartjes en bijna alle routes zijn geel-blauw gemarkeerd.

Lees meer
KNBLO-wandelpaden

KNBLO-wandelpaden

KNBLO-NL heeft in 2008 ter gelegenheid van haar 100-jarig bestaan in elke provincie een meerdaagse wandeltocht uitgezet. Van elke wandeltocht is een boekje met achtergrondinformatie, routebeschrijving en wandelkaartjes beschikbaar.

Lees meer
OLAT-wandelpaden

OLAT-wandelpaden

De Ollandse Lange Afstand Tippelaars (OLAT) hebben een aantal meerdaagse wandelpaden ontwikkeld. De wandelpaden zijn gemarkeerd en worden beschreven in wandelboekjes met routekaarten, vermelding van horeca, OV-haltes en overnachtingsadressen.

Lees meer
Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info