Agnietenbergpad

Beek, Overijsselse Vecht, Agnietenberg, begraafplaatsen

Agnietenbergpad
 • Bron:

  Naberpaden

 • Afstand:

  11 km

 • Startplaats:

  Zwolle

 • Startadres:

  bushalte winkelcentrum Berkum
  t.h.v. Boerendanserdijk 95
  8024 AG Zwolle

 • Coördinaten:

  52°31’27” N   6°8’2” E

De wandeling loopt door het Grevenbos en langs de Westerveldse Aa en Wijde Aa. Vervolgens over de Vechtdijk, de Agnietenberg en de begraafplaatsen Bergklooster (op de plek van het voormalige Agnietenklooster) en Kranenburg (het voormalige gelijknamige landgoed). Tot slot via fiets- en voetpaden door Berkum terug naar de bushalte.
Dit is een van de tien rondwandelingen die zijn gepubliceerd in 'Wandelen buiten de binnenstad van Zwolle'. De fraai vormgegeven gids is uitgebracht door Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig en bevat uitgebreidere achtergrondinformatie.

Reacties op wandelingen

Prachtige route

Trees Vosman, 18-10-2020

Vandaag deze prachtige en afwisselende route gelopen met de GPS track en dat was helemaal goed, en wat hebben wij van de route genoten. Het is een echte aanrader!!!!!

Routebeschrijving

Marycke Naber, 17-10-2020

Dankjewel Dick. Ik heb de routebeschrijving op de door jou aangegeven punten duidelijker gemaakt. Ik hoop dat je meer geniet van mijn overige wandelroutes, maar als je ook daar onduidelijkheden tegenkomt houd ik me aanbevolen!

Onduidelijk

Dick Sanderman, 16-10-2020

Nou, dat waren er heel wat. Begon al meteen 'richting de kerk aan de Campherbeeklaan' - daar staan twee kerken, welke bedoel je? Dan Toddenbeltpad, volg dit tot het eind, ga aan het eind ervan RA. Maar waar is het eind? Onduidelijk. Betonfietspad 'na een aantal bochten loop je in een haakse bocht naar links RD'. Gemist, want na hoeveel bochten? Kan veel nauwkeuriger. Na uitgang begraafplaats Kranenburg ook onduidelijkheid. Na het oversteken van de dijk nogmaals. Meer concrete aanduidingen van afstanden en concrete straatnamen zouden de beschrijving een stuk duidelijker maken.

Toon meer

In de buurt

Toon in de buurt

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling
Wandelen buiten de binnenstad van Zwolle

Je vindt deze wandeling in de wandelgids
Wandelen buiten de binnenstad van Zwolle

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info