Hodenpijl route

Oud kerkpad door de weilanden

Hodenpijl route
 • Bron:

  Midden Delfland Vereniging

 • Afstand:

  7 km

 • Startplaats:

  Schipluiden

 • Startadres:

  landgoed Op Hodenpijl
  Rijksstraatweg 20/22
  2636 AX Schipluiden

 • Coördinaten:

  51°59’12” N   4°19’14” E

Via het centrum van Schipluiden en de Tramkade komt u weer terug bij Op Hodenpijl, waar de Buitenplaats, die dient als boerderij en tuinderij voor het restaurant aan de overkant, en het Bezoekerscentrum Midden-Delfland zeker een bezoekje waard zijn.
De Hodenpijlroute is gepubliceerd door de werkgroep Paden van de Midden-Delfland Vereniging als één van de 40 Ommetjes. Deze ommetjes variëren in lengte tussen de 3 en 9 km.

Reacties op wandelingen

Geen doorgang

Job Hof, 17-08-2020

Op 11 aug. volgde ik de Hodenpijl route, dat was althans de bedoeling. Op de Voddijk richting het fietspad was de weg niet langer te volgen vanwege een maisveld. De rode pijl wees rechtsaf na de loopplanken en daar stond tot aan de slootkant dat maisveld. Iemand had daar een bordje geplaatst met een pijl rechtsaf VOOR de sloot. Na dit enige tijd gevolgd te hebben kwam ik weer uit bij dat bordje met pijl rechtsaf. Teruggelopen en via een landweg en het erf van een boerderij kwam ik uit achter het kerkje Op Hodenpijl. De rest van de tocht is me ontgaan en van Schipluiden heb ik niets gezien. Plat gezegd had ik behoorlijk de pest in.

In de buurt

Toon in de buurt

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info