Heerlijkheid Marienwaerdt

Versiedatum: 10-04-2022

Vanaf de Appeldijk 2Kwakende kikkers in de slotenstralendOnderweg zomaar ergens tussendoorWaterpret met de levende haveBij de Hoge Schuur; Woodhenge? BloesemVanaf de AppeldijkVanaf de HooydijkVanaf de Driftsteeg
14 KM
Start:

station Beesd

Details

Wandeling van de maand

April 2024
Je stap zo vanuit de trein in het fraaie afwisselende landgoed Marienwaerdt. Over rustige asfaltwegjes, halfverharde landwegen en romantische bospaden maak je kennis met dit mooie stukje Betuwe. Natuurlijk op z'n mooist als de fruitbomen in bloei staan.

Op een mooie zaterdag- of zondagmiddag in de bloesemtijd kan het op sommige gedeelten van deze wandeling best wel druk zijn. Je bent immers niet de enige die dan van al die bloeiende boomgaarden wil genieten. Ga op die dagen dus tijdig op pad, dan ben je de drukte voor!

Met je ene been uit de trein en met je andere dit fraaie afwisselende landgoed instappen, dat alleen is al een heerlijkheid! En dan die pannenkoeken bij de Stapelbakker, u komt er twee keer langs! Over rustige asfaltwegjes, halfverharde landwegen en romantische bospaden maakt u kennis met dit mooie stukje Betuwe. Natuurlijk op z'n mooist als de fruitbomen in bloei staan, maar ook daarbuiten is dit een hele leuke en ook makkelijk te volgen wandeling. Op een mooie zaterdag- of zondagmiddag in de bloesemtijd kan het op sommige gedeelten van deze wandeling best wel druk zijn, u bent immers niet de enige die dan van al die bloeiende boomgaarden wilt genieten. Ga op die dagen dus tijdig op pad, dan bent u de drukte voor!

Laatste versie: controleer voordat je gaat wandelen even of je de laatste versie van de routebeschrijving hebt.

Wandelen met je smartphone!

Deze wandeling is ook
beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Recente reacties

Erg druk

Herman, 06-04-2024

Route gelopen op de eerste mooie dag in april 2024. Erg druk langs de Linge, file van fietsers. Beter op een doordeweekse dag heen gaan.
Langs de...

Lees verder

Alle reacties

In de buurt

Toon in de buurt

Gratis nieuwsbrief

Ontvang één keer per maand wandelinspiratie van WandelZoekpagina


tip

Ontdek Nederland met meer dan 3000 wandelroutes

  • Op de website en in de app WandelZapp
  • Natuur-, stads- en GPS wandelingen
  • Uitgebreide routebeschrijvingen
  • GPS tracks
  • Wandelkaarten
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info