Kuierroute Wiene - Zeldam

kuierroute Wiene - ZeldamEen enthousiaste groep inwoners van de buurtschappen Wiene en Zeldam in de gemeente Hof van Twente is het afgelopen jaar druk bezig geweest met het ontwikkelen van een wandelroute, Kuierroute Wiene - Zeldam. De route gaat langs onbekende stukken van Wiene en Zeldam en zal de buurtschappen, ook voor de eigen inwoners, van een heel andere kant laten zien. De Kuierroute wordt beschreven in een handzame boekje waarin tevens achtergrondinformatie is te vinden over de omgeving.

De route bestaat uit 2 lussen en heeft 2 mogelijke startpunten: vanuit Gemeenschapscentrum ’t Kempke is route Wiene 10 km en route Zeldam 16 km. Vanuit startpunt 2 K & K Pleats is route Wiene 12 km en route Zeldam 14 km. In totaal 26 km.

De route is verkrijgbaar bij de VVV Hof van Twente, locaties Delden en Goor en bij K&K Pleats.

Meer informatie op de website van kuierroute Wiene - Zeldam.Kuierroutes

Kuierroutes zijn flinke wandelingen van zo'n 25 km met in de meeste gevallen een mogelijkheid om de route in tot korten. Rond kleine kernen in Noordwest Overijssel, Salland en in twente wort heel wat afgekuierd. Kuieren heeft in Overijssel een dubbele betekenis, namelijk wandelen en praten. Met de kuierroutes maakt de wandelaar op een prettige en informatieve manier kennis met het Overijsselse landschap.

De routes lopen over de mooiste weggetjes en langs de interessantste plekken in de dorpen. Heldere routebeschrijvingen tussen de teksten en een gedetailleerde toppografische kaart wijzen u de weg. De routes zijn niet gemarkeerd.

De routes zijn te koop bij de plaatselijke VVV-kantoren.
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info